PT24 115/125 platser tillsatta
PT24 115/125 platser tillsatta
Start Vad är PT24? Frågor & Svar Vårt Team Tidigare deltagare Före & Efter Vår verksamhet Personlig träning Kostrådgivning Naprapati Sjukgymnastik Rehabilitering Referenser Video-referenser Portal Ansök

Vad är PT24?

PT24 är Sveriges största projekt för dig som vill komma i toppform, både fysiskt och psykiskt.

Vi startade projektet för många år sedan med ett ENDA syfte; Att tillsammans med en grupp utvalda människor bygga bestående livsstilsförändringar som man mår bra av samtidigt som vi implementerar rutiner som fungerar i vardagen så att man aldrig mer behöver söka hjälp för sin hälsa. Vi har ända sedan starten haft stor framgång tillsammans med våra duktiga deltagare i projektet och levererat enastående resultat som är hållbara för resten av livet.

På grund av hög efterfrågan samt att vi vill erbjuda högsta möjliga kvalité och service inom projektet är det endast 100 deltagare som erbjuds chansen att vara med i projektet varje år. För att ansöka till en av platserna i PT24 eller om du har frågor kring projektet så skickar du ett mail till [email protected] eller använder formuläret här. I din ansökan skriver du kortfattat: varför du ansöker till projektet, vilka förutsättningar/behov du har, samt en motivering till varför just du bör bli en av de utvalda.

Genom att fokusera på att hitta den gyllene medelvägen och göra rätt insatser i våra klienters hälsa har vi lyckats få människor att må bra utan en massa begränsningar och förbud. När de genomfört projektet lämnar de oss med rutiner som de kan följa resten av livet.

Som deltagare får du ta del av ett individuellt upplägg som är anpassat efter dig och dina förutsättningar. Vår mångåriga erfarenhet och expertis gör att vi kan skräddarsy ett upplägg som passar alla oavsett behov och grundförutsättningar.

Som utvald deltagare i projektet ingår:

  • Ett startbesök på vårt privata gym där vi gör tester och går igenom ditt utgångsläge för att sedan avgöra vilken typ av expertis som behövs för din framgång i projektet. Vi erbjuder Naprapat, Dietist, Sjukgymnast, Personlig Tränare, Hälsocoach och Fysioterapeut.
  • Personlig träning med din personliga coach (alla våra coacher är leg. Naprapater och lic. Personlig tränare) Du tränar enskilt och ostört med din PT i vårt privata gym. Inga andra har tillgång till gymmet under din bokade tid utan allt fokus riktas mot dig och din träning.
  • 6 månaders personlig coachning från vårt team av experter som du regelbundet träffar.
  • Personligt kostschema framtaget av leg. Dietist baserat på vanlig mat utan förbud eller konstiga dieter. Kostschemat anpassas så att du kan äta med familjen, laga maten själv eller köpa färdig mat. Allt för att få kosten att fungera i din vardag.
  • Personligt träningsschema framtaget av din personliga tränare. Träningen anpassas efter dina förutsättningar och om du vill träna på gym, hemma eller på din arbetsplats.

SYFTE MED PROJEKTET

Syftet med projektet är att vi tillsammans med våra klienter bygger långsiktiga och hälsosamma rutiner som fungerar i vardagen. Resultat kan alla få men att lyckas med en långsiktig förändring av sin hälsa och sitt välmående är väldigt utmanande och det är där vår expertis och erfarenhet kommer in. Vi fokuserar inte primärt på resultat utan på att hitta nya hälsosamma rutiner som fungerar i varje klients vardag där familj, arbete och socialt liv ingår. Att göra en livsstilsförändring tar tid och därför pågår projektet under 6 månader. Detta för att vårt team med hjälp av rätt coachning och verktyg ska kunna implementera, revidera och finjustera sunda rutiner för både kost, träning och återhämtning som blir hållbara.


VÅR FILOSOFI KRING TRÄNING, KOST OCH ÅTERHÄMTNING

Kunskap är idag gratis och tillgänglig för alla men svårigheten ligger oftast inte i att ta till sig kunskapen utan att praktisera och få resultat. Att börja träna eller lägga om sin kost kan de flesta individer lyckas med. Svårigheten ligger i att få det att fungera på lång sikt och att samtidigt må bra. Det är inte hälsosamt att träna 14 pass i veckan om du inte är elitidrottsman eller kvinna och har de rätta förutsättningarna vilket man sällan har som vanlig motionär. Om du vill gå ner i vikt är det dessutom primärt kosten som kommer vara viktigast och denna del är det många som bortprioriterar av olika anledningar. Vill du bli starkare och piggare är det en kombination av bra kost, rätt träning och bra återhämtning som kommer krävas.

För att lyckas med detta på lång sikt krävs expertis, coachning och rätt verktyg. Alla kan gå ner i vikt genom att drastiskt lägga om sin kost och exempelvis sluta äta kolhydrater eller träna stenhårt i några veckor med en upplevd effekt av att bli starkare och piggare. Detta leder mest troligen till kortsiktiga resultat och att ta sig tillbaka efter att snabbt ha gått ner i vikt eller tränat stenhårt i att antal veckor är oftast svårt för vad händer när du ska åka på semester, resa med jobbet eller kanske gå på en middagsbjudning? Livet blir ganska svart eller vitt och det är svårt att upprätthålla denna typ av livsstil samtidigt som det inte är särskilt hälsosamt.

Vi vill visa dig att det går att leva hälsosamt och uppnå sina mål utan att det behöver vara så svart eller vitt. Med rätt expertis och verktyg går det att lyckas, och du kommer dessutom må bra under resan. Därför vill vi vara med dig som bollplank och coacha dig rätt under lång tid för att vi tillsammans ska kunna ge dig rätt verktyg och mindset som verkligen fungerar i vardagen.

Vårt löfte till dig som utvald deltagare i projektet är att vi tillsammans kommer att uppnå ett resultat, men viktigast av allt rutiner för både din kost, träning och återhämtning som fungerar i din vardag och gör att du förblir stark och hälsosam för resten av livet.


SISTA MÖTET MED OSS

Under vårt sista möte går vi alltid igenom och utvärderar tiden tillsammans för att säkerställa att vi har uppnått alla mål vi har satt upp. Vi lägger även upp en långsiktig plan för hur du som deltagare ska förhålla dig till din nyvunna hälsa framöver så att du kan upprätthålla din nya sunda livsstil utan varken förbud eller begränsningar.

Aldrig mer kommer du behöva oroa dig över hur du ska lägga upp din träning eller kost på bästa sätt. Som deltagare i PT24 får du facit.

För att ansöka till en av platserna i PT24 eller om du har frågor kring projektet så skickar du ett mail till [email protected] eller använder formuläret här. I din ansökan skriver du kortfattat: varför du ansöker till projektet, vilka förutsättningar/behov du har, samt en motivering till varför just du bör bli en av de utvalda.

Linda Bertilsdotter

“Jag för idag över min kunskap till mina barn som i sig visar en enorm stolthet för den jag är och för det jag har gjort. Jag är inte direkt ung längre och har en reumatisk sjukdom med en hel del proteser i kroppen. Jag har mycket smärtor och är ganska orörlig till viss del men trots det byggdes ett schema utifrån mina förutsättningar och förmågor. Så ålder har absolut ingen betydelse eller vilket mål man har eftersom att de skapar ett schema utifrån just den personen som har turen att komma med i projektet.”

Paul Tilly

“Projektet var väldigt enkelt, jag höll mig till mina måltider och till den fördelning av kolhydrater och protein som just jag behövde. Träningen var dessutom mycket enklare med färre övningar och kortare tid på gymmet. Jag ville ner från 17,3% kroppsfett till ca 10% och nådde 10,8% under loppet av ett par månader.”

Åsa Stafverfeldt

“Jag har efter projektet varit mycket piggare och gladare. Känner att allt går lite lättare och att träning och kost ingår naturligt i min vardag. Jag har även lärt mig att man måste äta för att kunna träna och förbränna fett. Alltid ätit för lite förut”

Se fler otroliga referenser som tränats & coachats av teamet på PT-Center. Samma team bestående av naprapat, dietist, pt, fysioterapeut och hälsocoach som hjälpt dessa personer kommer även hjälpa dig som utvald deltagare i PT24.

Alla referenser
Alla video-referenser

Skicka din ansökan

Efter att du har skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail inom 24h. Vi har en urvalsprocess där vi väljer deltagare baserat på utmaningar, livssituation och målsättning så att vi kan garantera ett långsiktigt och hållbart resultat.

Om du är kvalificerad för programmet kommer vi att boka in ett screeningmöte som genomförs tillsammans med vår projektledare genom ett video- och/eller telefonsamtal.

Nästa steg är ett fysiskt Intromöte på vår mottagning centralt i Stockholm. Under detta möte genomförs djupare analyser och ett individuellt anpassat upplägg presenteras av teamet på plats.

Ansökningsprocessen är inte bindande.

Har du frågor kan du alltid kontakta projektledare Felix pả [email protected]

Förnamn *
Efternamn *
Email *
Telefon *
Ålder *
Kön
Stad
Vilket paket ansöker du till? (läs mer här)
Varför vill du bli antagen till PT24? *
Ansökan är ej bindande. Blir du utvald till PT24 kommer du erbjudas en plats och denna är bindande om du väljer att delta. När du använder kontaktformuläret sparar PT24 dessa uppgifter för att senare kunna besvara dina frågor och synpunkter. När uppgifterna inte längre behövs tar vi bort dem.

0/125 platser tillsatta

3105 ansökningar inskickade

Senast uppdaterad 2024-06-20

På grund av stor efterfrågan har vi utökat projektet med 25 st extraplatser.
Skicka in ansökan idag!