PT24 122/125 platser tillsatta
PT24 122/125 platser tillsatta
Start Vad är PT24? Frågor & Svar Vårt Team Tidigare deltagare Före & Efter Vår verksamhet Personlig träning Kostrådgivning Naprapati Sjukgymnastik Rehabilitering Referenser Video-referenser Portal Ansök

PT-Center

PT-Center är en specialistklinik inom idrottsmedicin. På kliniken arbetar vårt team med bland annat personlig träning, kostrådgivning, idrottsskador, holistisk hälsa, diagnosticering och behandling av rörelserelaterade skador.

Oavsett om du har en viss typ av smärtproblematik, skada eller specifikt mål för din hälsa kan ett besök på PT-Center vara ett första steg mot en slutgiltig lösning. Vi jobbar med ett stort nätverk med olika samarbetspartners (dietist, naprapat, personlig tränare, fysioterapeuter, läkare och psykologer)

Vi tror på en holistisk inställning till hälsa där varje del är lika viktig. Träning, kost, återhämtning och viktigast av allt - att få det att fungera i våra klienters liv. På kliniken erbjuder vi en bred expertis och ett stort nätverk av coacher med olika typer av erfarenhet och med oss vid din sida ser vi till du som klient får ett garanterat resultat på alla plan.

Viktigast av allt är dock att bygga rutiner som fungerar i din vardag och att vi inte bara fokuserar på en slutgiltig målsättning utan att du även lär dig allt du behöver för din hälsa och vad som fungerar för dig och din träning, kost och återhämtning.

Ett hälsosamt levnadssätt behöver inte vara svart eller vitt och vi vet att det går att lyckas utan att vara för hård mot sig själv. En livsstilsförändring kräver tid och rätt verktyg och kunskap, något som vi kan hjälpa dig med.

Genom åren har vi haft förmånen att hjälpa tusentals människor. Många ur Sveriges absoluta toppskikt inom näringsliv, skådespelare, artister och idrottsmän har valt att anlita PT-CENTER i sin strävan att bli smärtfria, få lära sig träna på ett optimalt sätt eller bara för att att hitta en hållbar väg fram för en hälsosam livsstil.

Se gärna våra referenser och kontakta oss på [email protected] för att se aktuell kötid.Vår filosofi

Vi arbetar enligt en filosofi som innehåller 3 delar. TRÄNING - KOST - ÅTERÄHÄMTNING

Träning

Oavsett vad du har för bakgrund och erfarenhet av träning, skador eller andra begränsningar kan vi hjälpa dig att hitta just din träningsform. Vi ställer höga krav på de experter vi har med i vårt team. Alla coacher ska ha en akademisk utbildning i grunden (naprapat, dietist, fysioterapeut, psykolog eller liknande) samt minst 10 års yrkeserfarenhet inom personlig träning.

Detta för att säkerställa att vi tar fram rätt träningsform som fungerar för varje individ.

Kost

Oavsett om man vill gå ner i vikt, upp i vikt eller bara må bra måste man hitta en filosofi/-rutin som fungerar för sin kost. Denna rutin måste även fungera i vardagen oavsett om man har familj, reser mycket eller lever enligt oregelbundna tider. Därför erbjuder vi en leg. Dietist som tillsammans med varje klient tar fram ett individuellt kostupplägg som linjerar med uppsatta mål och fungerar i vardagen.

Återhämtning

En punkt som tyvärr oftast missas i vår bransch är återhämtningen. Antingen så fokuserar man på för hård träning eller alldeles för strikta kostupplägg vilket säkert leder till ett kortsiktigt resultat men inte några långsiktiga rutiner. Vi ser därför alltid till att återhämtning blir en viktig del av våra klienters livsstil. Vi lever idag med stress i olika former där träning och kost inte får bli en del av den negativa stressen i våra liv.

Petronella Ekroth

Det är nästan exakt ett år sedan jag kom i kontakt med PT-Center för första gången. Detta skulle givetvis skrivits tidigare än så, men som elitidrottare har man alltid många bollar i luften, både på och utanför planen i mitt fall som fotbollsspelare. Det var för att just hitta lösningar och skapa bästa förutsättningar till att bli så bra jag bara kan... Läs mer

Erik Rude

Jag har varit kund på PT-Center i över 2 år och jag känner mig piggare, starkare och mer vältränad än någonsin trots att jag fyller 95 snart. Vi startar varje besök med 30 minuters massage och går sedan ut i gymmet där min Naprapat & PT kör personlig träning med mig i 30 minuter.

/Erik Rude

Sala Silverstaden IBK

Sala Silverstaden IBK valde att anlita PT-Center som ansvarig för lagets satsning i elitserien 2012. Efter första mätningen fick laget själva välja om de vill ha ett personligt kostscheman eller bara ha det som hela laget fått som riktlinje.

Det märktes snabbt att alla tog åt sig av vad vi fick lära oss på första träffen med teamet på PT-Center... Läs mer

Se fler otroliga referenser som tränats & coachats av teamet på PT-Center. Samma team bestående av naprapat, dietist, pt, fysioterapeut och hälsocoach som hjälpt dessa personer kommer även hjälpa dig som utvald deltagare i PT24.

Alla referenser
Alla video-referenser

Skicka din ansökan

Efter att du har skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail inom 24h. Vi har en urvalsprocess där vi väljer deltagare baserat på utmaningar, livssituation och målsättning så att vi kan garantera ett långsiktigt och hållbart resultat.

Om du är kvalificerad för programmet kommer vi att boka in ett screeningmöte som genomförs tillsammans med vår projektledare genom ett video- och/eller telefonsamtal.

Nästa steg är ett fysiskt Intromöte på vår mottagning centralt i Stockholm. Under detta möte genomförs djupare analyser och ett individuellt anpassat upplägg presenteras av teamet på plats.

Ansökningsprocessen är inte bindande.

Förnamn *
Efternamn *
Email *
Telefon *
Ålder *
Kön
Stad
Vilket paket ansöker du till? (läs mer här)
Varför vill du bli antagen till PT24? *
Ansökan är ej bindande. Blir du utvald till PT24 kommer du erbjudas en plats och denna är bindande om du väljer att delta. När du använder kontaktformuläret sparar PT24 dessa uppgifter för att senare kunna besvara dina frågor och synpunkter. När uppgifterna inte längre behövs tar vi bort dem.

0/125 platser tillsatta

3294 ansökningar inskickade

Senast uppdaterad 2024-07-21

På grund av stor efterfrågan har vi utökat projektet med 25 st extraplatser.
Skicka in ansökan idag!