PT24 122/125 platser tillsatta
PT24 122/125 platser tillsatta
Start Vad är PT24? Frågor & Svar Vårt Team Tidigare deltagare Före & Efter Vår verksamhet Personlig träning Kostrådgivning Naprapati Sjukgymnastik Rehabilitering Referenser Video-referenser Portal Ansök

Personlig träning

Vi erbjuder personlig träning i olika former för att anpassa oss efter våra kunders förutsättningar och behov. På vårt privata gym Stockholm finns möjlighet att träffa våra coacher och träna tillsammans med dessa.

Alla våra personliga tränare har en akademisk bakgrund i botten (naprapat, dietist, fysioterapeut eller hälsocoach).

Vi tror på en holistisk inställning och vet att exempelvis smärtor kan bero på obalanser i kroppen och det viktiga är inte att träna hårt utan snarare att träna rätt. Vi ställer därmed höga krav på erfarenhet och utbildning hos våra coacher.

På grund av våra kunders integritet har vi valt att hålla vårt gym stängt för allmänheten och tar bara emot bokade besök. Detta för att vi under besöket ska kunna ge den inbokade kunden fullt fokus och inte ha andra personer i lokalen samtidigt.

Det finns möjlighet att köpa konsultation och PT-timmar men vi är för närvarande fullbelagda och för att ställa sig i kö går det bra att kontakta oss via [email protected]

Nina Pettersson

Jag heter Nina, bor i Umeå och har tränat aktivt på gym i drygt ett år. Skador har lyst med sin frånvaro fram till för ett par veckor sedan då jag fick problem med vänster axel. Jag konstaterade direkt att jag ville kolla upp axeln hos någon jag kände förtroende för och som hade erfarenhet av gymrelaterade skador, och kom då att att höra av mig till... Läs mer

Alexander Pärleros

Jag fick rekommendation att anlita PT-Center när jag hade fått problem med min axel. Jag hade överbelastat den och behövde köra rehab. Jag har gått till flera naprapater men kände verkligen att jag fick all hjälp jag behövde och redan efter 2 behandlingar kändes det betydligt bättre.

PT-Center har en bred kunskap och erfarenhet som väldigt få... Läs mer

Magdalena Bibik

Jag fick akut problem med min ländrygg. Som danslärare och PT är jag beroende av att kroppen hela tiden är på topp och jag möttes av en kunnig och professionell naprapat på PT-Center som genast satte huvudet på spiken.

Tack för hjälpen!

/Magdalena Bibik

Se fler otroliga referenser som tränats & coachats av teamet på PT-Center. Samma team bestående av naprapat, dietist, pt, fysioterapeut och hälsocoach som hjälpt dessa personer kommer även hjälpa dig som utvald deltagare i PT24.

Alla referenser
Alla video-referenser

Skicka din ansökan

Efter att du har skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail inom 24h. Vi har en urvalsprocess där vi väljer deltagare baserat på utmaningar, livssituation och målsättning så att vi kan garantera ett långsiktigt och hållbart resultat.

Om du är kvalificerad för programmet kommer vi att boka in ett screeningmöte som genomförs tillsammans med vår projektledare genom ett video- och/eller telefonsamtal.

Nästa steg är ett fysiskt Intromöte på vår mottagning centralt i Stockholm. Under detta möte genomförs djupare analyser och ett individuellt anpassat upplägg presenteras av teamet på plats.

Ansökningsprocessen är inte bindande.

Förnamn *
Efternamn *
Email *
Telefon *
Ålder *
Kön
Stad
Vilket paket ansöker du till? (läs mer här)
Varför vill du bli antagen till PT24? *
Ansökan är ej bindande. Blir du utvald till PT24 kommer du erbjudas en plats och denna är bindande om du väljer att delta. När du använder kontaktformuläret sparar PT24 dessa uppgifter för att senare kunna besvara dina frågor och synpunkter. När uppgifterna inte längre behövs tar vi bort dem.

0/125 platser tillsatta

3294 ansökningar inskickade

Senast uppdaterad 2024-07-21

På grund av stor efterfrågan har vi utökat projektet med 25 st extraplatser.
Skicka in ansökan idag!