PT23 92/100 platser tillsatta
PT23 92/100 platser tillsatta
Start Vad är PT23? Frågor & Svar Vårt Team Tidigare deltagare Före & Efter Vår verksamhet Personlig träning Kostrådgivning Naprapati Sjukgymnastik Rehabilitering Referenser Portal Ansök

Personlig träning

Vi erbjuder personlig träning i olika former för att anpassa oss efter våra kunders förutsättningar och behov. På vårt privata gym Stockholm finns möjlighet att träffa våra coacher och träna tillsammans med dessa.

Alla våra personliga tränare har en akademisk bakgrund i botten (naprapat, dietist, fysioterapeut eller hälsocoach).

Vi tror på en holistisk inställning och vet att exempelvis smärtor kan bero på obalanser i kroppen och det viktiga är inte att träna hårt utan snarare att träna rätt. Vi ställer därmed höga krav på erfarenhet och utbildning hos våra coacher.

På grund av våra kunders integritet har vi valt att hålla vårt gym stängt för allmänheten och tar bara emot bokade besök. Detta för att vi under besöket ska kunna ge den inbokade kunden fullt fokus och inte ha andra personer i lokalen samtidigt.

Det finns möjlighet att köpa konsultation och PT-timmar men vi är för närvarande fullbelagda och för att ställa sig i kö går det bra att kontakta oss via [email protected]

Magdalena Bibik

Jag fick akut problem med min ländrygg. Som danslärare och PT är jag beroende av att kroppen hela tiden är på topp och jag möttes av en kunnig och professionell naprapat på PT-Center som genast satte huvudet på spiken.

Tack för hjälpen!

/Magdalena Bibik

Fredrik Robertsson

Jag heter Fredrik Robertsson och driver en PR byrå i Stockholm. Mitt jobb är mitt liv och jag har aldrig prioriterat mat eller träning. För drygt 1 år sedan bestämde jag mig för att börja styrketräna och lära mig att äta rätt. Jag var trött på att väga för lite, vara smal och väldigt svag. Muskler var prio ett. En snygg kropp, bra hållning och bättre... Läs mer

Lee Baxter

I egenskap av egen proffskarriär samt målvaktstränare vet jag vikten av att man har tillgång till sin coach. Jag har jobbat med PT-Center över en tid med träning, kost och återhämtning.

Teamet på PT-Center är extremt drivna, seriösa och kompetenta och jag rekommenderar dem alla dagar i veckan.

/Lee Baxter, AIK Fotboll

Se fler otroliga referenser som tränats & coachats av teamet på PT-Center. Samma team bestående av naprapat, dietist, pt, fysioterapeut och hälsocoach som hjälpt dessa personer kommer även hjälpa dig som utvald deltagare i PT23.

Alla referenser

Skicka in din ansökan

Efter att du skickat in din ansökan får du ett bekräftelse-mail inom 24h och ett besked om du blivit utvald inom några dagar. Har du frågor kan du alltid kontakta projektledare Felix på [email protected]

Förnamn *
Efternamn *
Email *
Telefon *
Ålder *
Kön
Stad
Vilket paket ansöker du till?
Varför vill du bli antagen till PT23? *
Ansökan är ej bindande. Blir du utvald till PT23 kommer du erbjudas en plats och denna är bindande om du väljer att delta. När du använder kontaktformuläret sparar PT23 dessa uppgifter för att senare kunna besvara dina frågor och synpunkter. När uppgifterna inte längre behövs tar vi bort dem.

0/100 platser tillsatta

2484 ansökningar inskickade

Senast uppdaterad 2023-09-27