PT23 90/100 platser tillsatta
PT23 90/100 platser tillsatta
Start Vad är PT23? Frågor & Svar Vårt Team Tidigare deltagare Före & Efter Vår verksamhet Personlig träning Kostrådgivning Naprapati Sjukgymnastik Rehabilitering Referenser Portal Ansök

Personlig träning

Vi erbjuder personlig träning i olika former för att anpassa oss efter våra kunders förutsättningar och behov. På vårt privata gym Stockholm finns möjlighet att träffa våra coacher och träna tillsammans med dessa.

Alla våra personliga tränare har en akademisk bakgrund i botten (naprapat, dietist, fysioterapeut eller hälsocoach).

Vi tror på en holistisk inställning och vet att exempelvis smärtor kan bero på obalanser i kroppen och det viktiga är inte att träna hårt utan snarare att träna rätt. Vi ställer därmed höga krav på erfarenhet och utbildning hos våra coacher.

På grund av våra kunders integritet har vi valt att hålla vårt gym stängt för allmänheten och tar bara emot bokade besök. Detta för att vi under besöket ska kunna ge den inbokade kunden fullt fokus och inte ha andra personer i lokalen samtidigt.

Det finns möjlighet att köpa konsultation och PT-timmar men vi är för närvarande fullbelagda och för att ställa sig i kö går det bra att kontakta oss via [email protected]

Mikael "Prime" Hollsten

Inför inspelningen av Säsong 2 av Gladiatorerna fick jag hjälp av Naprapaterna på PT-Center.

Förutom deras kompetens så var de väldigt lugnande i sitt utlåtande och deras retoriska kunskap är minst lika imponerande.

Bara några dagar efter behandlingen märkte jag tydligt förbättring och inspelningen gick galant.

Tack!

/Prime

Helia Faghir

Då jag började studera fann jag det svårt att balansera studier med vardagen. Jag började laga onyttig mat som gick snabbt och beställde hem mat väldigt ofta. Träning var aldrig någon prioritering. Kilona ökade såklart, och som mest vägde jag 70 kg.

På egen hand lyckades jag gå ner några kilon, men jag ville inte bara bli smal, utan gå ner på ett... Läs mer

Djurgårdens IF

PT-Center har under säsongen 2010/11 varit idrottsmedicinskt ansvarig för Djurgårdens IF IBF´s damelit lag i Innebandy.

De har under säsongen arbetat med att förebygga och rehabilitera skador. Teamet från PT-Center har tillfört mycket kunskap till laget och föreningen även inom träning och kost vilket har gjort mycket nytta för oss som förening... Läs mer

Se fler otroliga referenser som tränats & coachats av teamet på PT-Center. Samma team bestående av naprapat, dietist, pt, fysioterapeut och hälsocoach som hjälpt dessa personer kommer även hjälpa dig som utvald deltagare i PT23.

Alla referenser

Skicka in din ansökan

Efter att du skickat in din ansökan får du ett bekräftelse-mail inom 24h och ett besked om du blivit utvald inom några dagar. Har du frågor kan du alltid kontakta projektledare Felix på [email protected]

Förnamn *
Efternamn *
Email *
Telefon *
Ålder *
Kön
Stad
Vilket paket ansöker du till?
Varför vill du bli antagen till PT23? *
Ansökan är ej bindande. Blir du utvald till PT23 kommer du erbjudas en plats och denna är bindande om du väljer att delta. När du använder kontaktformuläret sparar PT23 dessa uppgifter för att senare kunna besvara dina frågor och synpunkter. När uppgifterna inte längre behövs tar vi bort dem.

0/100 platser tillsatta

2430 ansökningar inskickade

Senast uppdaterad 2023-03-30