PT24 49/100 platser tillsatta
PT24 49/100 platser tillsatta
Start Vad är PT24? Frågor & Svar Vårt Team Tidigare deltagare Före & Efter Vår verksamhet Personlig träning Kostrådgivning Naprapati Sjukgymnastik Rehabilitering Referenser Video-referenser Portal Ansök

Före & efter

Låt dig inspireras!

Nedan finner du inspirerande bilder på ett urval av tidigare deltagare som visar upp sina resultat efter att de blivit hjälpta genom vårt projekt. Dessa resultat har deltagare som varit med i projekten under åren lyckats åstadkomma eftersom vi tagit ett helomfattande grepp om deras kost och träning.

Vill du också få dessa resultat? Skicka in din ansökan här

Lina Kuijl

Jag anlitade en Naprapat på PT-Center då jag hade en låsning i rygg och nacke vilket resulterade i kraftig spänningshuvudvärk samt att styrketräningen blev lidande. Han var otroligt noggrann och engagerad och hjälpte mig snabbt tillbaka att bli helt smärtfri.

Då jag jobbar som personlig tränare skickar jag samtliga av mina klienter som är i behov... Läs mer

Susanne Hakala

Kom i kontakt med PT-Center efter att ha haft ont i mitt knä (trodde jag) i lite över tre år. Har försökt med olika sjukgymnaster och andra naprapater men alla har bara petat på det onda och sen sett frågande ut.

Naprapaten på PT-Center vred och vände knät och ben nästan bokstavligen ut och in och uteslöt det ena efter det andra. Han var nästan... Läs mer

Erica Borg

Jag kontaktade PT-Center då mina ryggbesvär hade gått över från att hindra min vardag till att hindra mig i min dressyrträning. Utöver rehabiliterande träning tog min Naprapat hänsyn till mina behov som ryttare, och hjälpte mig därmed även att välja övningar som stärker och hjälper mig i ridningen.

På kort tid märkte jag stor skillnad, och jag kan... Läs mer

Se fler otroliga referenser som tränats & coachats av teamet på PT-Center. Samma team bestående av naprapat, dietist, pt, fysioterapeut och hälsocoach som hjälpt dessa personer kommer även hjälpa dig som utvald deltagare i PT24.

Alla referenser
Alla video-referenser

Skicka din ansökan

Efter att du har skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail inom 24h. Vi har en urvalsprocess där vi väljer deltagare baserat på utmaningar, livssituation och målsättning så att vi kan garantera ett långsiktigt och hållbart resultat.

Om du är kvalificerad för programmet kommer vi att boka in ett screeningmöte som genomförs tillsammans med vår projektledare genom ett video- och/eller telefonsamtal.

Nästa steg är ett fysiskt Intromöte på vår mottagning centralt i Stockholm. Under detta möte genomförs djupare analyser och ett individuellt anpassat upplägg presenteras av teamet på plats.

Ansökningsprocessen är inte bindande.

Har du frågor kan du alltid kontakta projektledare Felix pả [email protected]

Förnamn *
Efternamn *
Email *
Telefon *
Ålder *
Kön
Stad
Vilket paket ansöker du till? (läs mer här)
Varför vill du bli antagen till PT24? *
Ansökan är ej bindande. Blir du utvald till PT24 kommer du erbjudas en plats och denna är bindande om du väljer att delta. När du använder kontaktformuläret sparar PT24 dessa uppgifter för att senare kunna besvara dina frågor och synpunkter. När uppgifterna inte längre behövs tar vi bort dem.

0/100 platser tillsatta

1323 ansökningar inskickade

Senast uppdaterad 2024-03-02