PT23 51/100 platser tillsatta
PT23 Ansökan är öppen
Start Vad är PT23? Frågor & Svar Vårt Team Tidigare deltagare Före & Efter Vår verksamhet Personlig träning Kostrådgivning Naprapati Sjukgymnastik Rehabilitering Referenser Portal Ansök

Naprapati

Alexander Pärleros

Jag fick rekommendation att anlita PT-Center när jag hade fått problem med min axel. Jag hade överbelastat den och behövde köra rehab. Jag har gått till flera naprapater men kände verkligen att jag fick all hjälp jag behövde och redan efter 2 behandlingar kändes det betydligt bättre.

PT-Center har en bred kunskap och erfarenhet som väldigt... Läs mer

Ida Lindgren

Trots avståndet mellan oss på cirka 100 mil valde Ida ändå att flyga ned från Boden till PT-Center i Stockholm för att genomföra sitt livs hittils tuffaste utmaning.

Här nedan kommer nu Ida med egna ord berätta lite mer om vad hon lyckats med och vad det betytt för henne.

"Vi börjar med lite siffror, som är det tydligaste... Läs mer

Rasmus Abrahamsson

Efter en hel tonårstid utav övervikt bestämde jag mig för att ta tag i mitt liv och min kropp. På grund av min grova övervikt så hade jag en lång väg att gå. Jag hade noll koll på varken träning eller dietande men fick tips av några vänner att ta kontakt med PT-Center.

Jag fick enormt bra resultat från mitt personliga kost och... Läs mer

Se fler otroliga referenser som hjälpts av PT-Center. Samma team som hjälpt dessa personer kommer även hjälpa dig som deltagare i PT23.

Alla referenser

Skicka in din ansökan

Efter att du skickat in din ansökan får du ett bekräftelse-mail inom 24h och ett besked om du blivit utvald inom några dagar. Har du frågor kan du alltid kontakta projektledare Felix på [email protected]

Förnamn *
Efternamn *
Email *
Telefon *
Ålder *
Kön
Stad
Vilket paket ansöker du till?
Varför vill du bli antagen till PT23? *
Ansökan är ej bindande. Blir du utvald till PT23 kommer du erbjudas en plats och denna är bindande om du väljer att delta. När du använder kontaktformuläret sparar PT23 dessa uppgifter för att senare kunna besvara dina frågor och synpunkter. När uppgifterna inte längre behövs tar vi bort dem.

0/100 platser tillsatta

1377 ansökningar inskickade

Senast uppdaterad 2022-12-05