PT24 122/125 platser tillsatta
PT24 122/125 platser tillsatta
Start Vad är PT24? Frågor & Svar Vårt Team Tidigare deltagare Före & Efter Vår verksamhet Personlig träning Kostrådgivning Naprapati Sjukgymnastik Rehabilitering Referenser Video-referenser Portal Ansök

Naprapati

Våra naprapater erbjuder olika former av behandlingar såsom massage och konsultationer vid värk, obalanser i kroppen och andra begränsningar.

Ofta handlar värk och begränsningar i kroppen på utebliven träning och rörelse. Våra naprapater är därmed även utbildade och licensierade personliga tränare så att de ska kunna ge våra kunder den bästa möjliga hjälpen.

Vi har höga krav på våra naprapater och de som arbetar hos oss måste ha minst 10 års yrkeserfarenhet.

Det finns möjlighet att köpa konsultation och olika former av upplägg hos våra naprapater.

För mer information kontakta oss via [email protected]

I sammarbete med Naprapatlandslaget Världens största Naprapatkedja
Lennart Nilsson

Jag vill skänka mitt varmaste tack för de proffesionella bemötandet och utmärka hjälpen jag fått på PT-Center.

Naprapaten och den PT som hjälpt mig senaste tiden har verkligen varit guld värt för mig, min styrka och min rörlighet.

/Lennart Nilsson

Cecilia Hasselgren

Sen jag var 13 år har jag gymmat och sprungit regelbundet, och jag har växt upp i en familj som håller på med ishockey på elitnivå så därav har hård träning kommit naturligt. Under åren har jag fått hjälp av många för att lyckas med träningen, utan att alltid få de resultat jag velat ha. För ca 1 år sedan fick jag problem med mina höfter och var tvungen... Läs mer

Lahcene Merzoug

Efter att ha tränat större delen av mitt liv har jag blivit van med att alltid gå runt med småskador. Men efter ett tungt lyft drog jag på mig en skada i axeln och biceps som omöjliggjorde fortsatt träning. Jag försökte lägga om min träning, vila och besöka kiropraktor men allt utan resultat.

Jag anlitade då PT-Center som hjälpte mig då med ett... Läs mer

Se fler otroliga referenser som tränats & coachats av teamet på PT-Center. Samma team bestående av naprapat, dietist, pt, fysioterapeut och hälsocoach som hjälpt dessa personer kommer även hjälpa dig som utvald deltagare i PT24.

Alla referenser
Alla video-referenser

Skicka din ansökan

Efter att du har skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail inom 24h. Vi har en urvalsprocess där vi väljer deltagare baserat på utmaningar, livssituation och målsättning så att vi kan garantera ett långsiktigt och hållbart resultat.

Om du är kvalificerad för programmet kommer vi att boka in ett screeningmöte som genomförs tillsammans med vår projektledare genom ett video- och/eller telefonsamtal.

Nästa steg är ett fysiskt Intromöte på vår mottagning centralt i Stockholm. Under detta möte genomförs djupare analyser och ett individuellt anpassat upplägg presenteras av teamet på plats.

Ansökningsprocessen är inte bindande.

Förnamn *
Efternamn *
Email *
Telefon *
Ålder *
Kön
Stad
Vilket paket ansöker du till? (läs mer här)
Varför vill du bli antagen till PT24? *
Ansökan är ej bindande. Blir du utvald till PT24 kommer du erbjudas en plats och denna är bindande om du väljer att delta. När du använder kontaktformuläret sparar PT24 dessa uppgifter för att senare kunna besvara dina frågor och synpunkter. När uppgifterna inte längre behövs tar vi bort dem.

0/125 platser tillsatta

3294 ansökningar inskickade

Senast uppdaterad 2024-07-21

På grund av stor efterfrågan har vi utökat projektet med 25 st extraplatser.
Skicka in ansökan idag!