PT23 92/100 platser tillsatta
PT23 92/100 platser tillsatta
Start Vad är PT23? Frågor & Svar Vårt Team Tidigare deltagare Före & Efter Vår verksamhet Personlig träning Kostrådgivning Naprapati Sjukgymnastik Rehabilitering Referenser Portal Ansök

Tidigare deltagare

Genom projektet har tusentals personer lyckats komma i toppform och gjort fantastiska livsstilsförvandlingar. Mångfalden i deltagarnas olika framgångssagor är slående. Nedan följer ett urval av berättelser från deltagare som med egna ord har fått berätta vad projektet har inneburit för dem och hur det har påverkat deras fortsatta liv.

Vill du också förändra din livsstil och ditt synsätt på kost & träning? Ansök här

Annika Svennung

Efter flera år av otaliga gruppträningspass och mest konditionsträning, ville jag se resultat och skulle börja träna tungt! Gick ut ganska hårt med klassisk styrketräning som marklyft och knäböj, och fick rejält ont i ländryggen. Googlade runt ett tag och fann PT-Center.

Av det jag såg på deras hemsida gjorde mig ganska övertygad om att de kunde... Läs mer

Mikaela Lauren

Jag sökte hjälp hos PT-Center för att först och främst få loss på alla låsningar och spänningar jag hade i kroppen från all sparring och hård träning som jag konstant utsätter kroppen för som proffsboxare. Min Naprapat hjälpte mig då först och främst att komma i balans inför en tuff proffs match som jag hade på hemmaplan i våras.

Jag var så nöjd... Läs mer

James Holm

Mitt namn är James och är 38 år. Jag jobbar som fotograf och journalist och bor i Stockholm. Mitt liv är väldigt aktivt och jag rör mig mycket men det blir även en del kontorsarbete under veckorna. I grund och botten har jag alltid varit en rörlig person men inte med avsikt att bli fit. Min kroppsbyggnad har varit rätt tanig utan varken nämnvärda muskler... Läs mer

Se fler otroliga referenser som tränats & coachats av teamet på PT-Center. Samma team bestående av naprapat, dietist, pt, fysioterapeut och hälsocoach som hjälpt dessa personer kommer även hjälpa dig som utvald deltagare i PT23.

Alla referenser

Skicka in din ansökan

Efter att du skickat in din ansökan får du ett bekräftelse-mail inom 24h och ett besked om du blivit utvald inom några dagar. Har du frågor kan du alltid kontakta projektledare Felix på [email protected]

Förnamn *
Efternamn *
Email *
Telefon *
Ålder *
Kön
Stad
Vilket paket ansöker du till?
Varför vill du bli antagen till PT23? *
Ansökan är ej bindande. Blir du utvald till PT23 kommer du erbjudas en plats och denna är bindande om du väljer att delta. När du använder kontaktformuläret sparar PT23 dessa uppgifter för att senare kunna besvara dina frågor och synpunkter. När uppgifterna inte längre behövs tar vi bort dem.

0/100 platser tillsatta

2484 ansökningar inskickade

Senast uppdaterad 2023-09-27