PT24 49/100 platser tillsatta
PT24 49/100 platser tillsatta
Start Vad är PT24? Frågor & Svar Vårt Team Tidigare deltagare Före & Efter Vår verksamhet Personlig träning Kostrådgivning Naprapati Sjukgymnastik Rehabilitering Referenser Video-referenser Portal Ansök

Tidigare deltagare

Genom projektet har tusentals personer lyckats komma i toppform och gjort fantastiska livsstilsförvandlingar. Mångfalden i deltagarnas olika framgångssagor är slående. Nedan följer ett urval av berättelser från deltagare som med egna ord har fått berätta vad projektet har inneburit för dem och hur det har påverkat deras fortsatta liv.

Vill du också förändra din livsstil och ditt synsätt på kost & träning? Ansök här

Fredrik Robertsson

Jag heter Fredrik Robertsson och driver en PR byrå i Stockholm. Mitt jobb är mitt liv och jag har aldrig prioriterat mat eller träning. För drygt 1 år sedan bestämde jag mig för att börja styrketräna och lära mig att äta rätt. Jag var trött på att väga för lite, vara smal och väldigt svag. Muskler var prio ett. En snygg kropp, bra hållning och bättre... Läs mer

Lee Baxter

I egenskap av egen proffskarriär samt målvaktstränare vet jag vikten av att man har tillgång till sin coach. Jag har jobbat med PT-Center över en tid med träning, kost och återhämtning.

Teamet på PT-Center är extremt drivna, seriösa och kompetenta och jag rekommenderar dem alla dagar i veckan.

/Lee Baxter, AIK Fotboll

Philip Andersson

Fram tom Augusti 2013 hade jag en väldigt dålig fysik och hade inte tränat på över 2 år, ALLS!! . Jag låg på 122kg med 28% kroppsfett och mådde fruktansvärt hemskt över det. Beslutet att börja träna igen var början på denna resa och hjälpen från PT-Center var den sista pusselbiten.

Aldrig tidigare hade jag skött kosten, eller tränat smart, jag... Läs mer

Se fler otroliga referenser som tränats & coachats av teamet på PT-Center. Samma team bestående av naprapat, dietist, pt, fysioterapeut och hälsocoach som hjälpt dessa personer kommer även hjälpa dig som utvald deltagare i PT24.

Alla referenser
Alla video-referenser

Skicka din ansökan

Efter att du har skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail inom 24h. Vi har en urvalsprocess där vi väljer deltagare baserat på utmaningar, livssituation och målsättning så att vi kan garantera ett långsiktigt och hållbart resultat.

Om du är kvalificerad för programmet kommer vi att boka in ett screeningmöte som genomförs tillsammans med vår projektledare genom ett video- och/eller telefonsamtal.

Nästa steg är ett fysiskt Intromöte på vår mottagning centralt i Stockholm. Under detta möte genomförs djupare analyser och ett individuellt anpassat upplägg presenteras av teamet på plats.

Ansökningsprocessen är inte bindande.

Har du frågor kan du alltid kontakta projektledare Felix pả [email protected]

Förnamn *
Efternamn *
Email *
Telefon *
Ålder *
Kön
Stad
Vilket paket ansöker du till? (läs mer här)
Varför vill du bli antagen till PT24? *
Ansökan är ej bindande. Blir du utvald till PT24 kommer du erbjudas en plats och denna är bindande om du väljer att delta. När du använder kontaktformuläret sparar PT24 dessa uppgifter för att senare kunna besvara dina frågor och synpunkter. När uppgifterna inte längre behövs tar vi bort dem.

0/100 platser tillsatta

1323 ansökningar inskickade

Senast uppdaterad 2024-03-02