PT23 51/100 platser tillsatta
PT23 Ansökan är öppen
Start Vad är PT23? Frågor & Svar Vårt Team Tidigare deltagare Före & Efter Vår verksamhet Personlig träning Kostrådgivning Naprapati Sjukgymnastik Rehabilitering Referenser Portal Ansök

Tidigare deltagare

Genom projektet har tusentals personer lyckats komma i toppform och gjort fantastiska livsstilsförvandlingar. Mångfalden i deltagarnas olika framgångssagor är slående.

Nedan följer ett urval av berättelser från deltagare som med egna ord har fått berätta vad projektet har inneburit för dem och hur det har påverkat deras fortsatta liv.

Vill du också förändra din livsstil och ditt synsätt på kost & träning? Ansök här

Mikael "Prime" Hollsten

Inför inspelningen av Säsong 2 av Gladiatorerna fick jag hjälp av Naprapaterna på PT-Center.

Förutom deras kompetens så var de väldigt lugnande i sitt utlåtande och deras retoriska kunskap är minst lika imponerande.

Bara några dagar efter behandlingen märkte jag tydligt förbättring och inspelningen gick galant.
Läs mer

Athena

Efter tio års thaiboxning (med bl a ett VM-guld och några proffsmatcher under bältet) hade kroppen hunnit samla på sig en hel del krämpor. När jag först kom i kontakt med PT-Center i september 2010 fanns det en lång lista på saker som behövde förbättras och åtgärdas. Alltifrån en akut muskelbristning i vaden till flera år gamla skador som aldrig fått... Läs mer

Johanna Kopp

Träning och kost har länge vart stort intresse även om jag är lång ifrån så kunnig att jag klarar det själv så vill jag alltid lära mig mer. Fullärd blir nog ingen men kan kan alltid lära sig mer och utvecklas.

Efter att provat ändra kosten så märkte jag att kosten har stor betydelse på resultaten men visste då inte heller hur mycket jag... Läs mer

Se fler otroliga referenser som hjälpts av PT-Center. Samma team som hjälpt dessa personer kommer även hjälpa dig som deltagare i PT23.

Alla referenser

Skicka in din ansökan

Efter att du skickat in din ansökan får du ett bekräftelse-mail inom 24h och ett besked om du blivit utvald inom några dagar. Har du frågor kan du alltid kontakta projektledare Felix på [email protected]

Förnamn *
Efternamn *
Email *
Telefon *
Ålder *
Kön
Stad
Vilket paket ansöker du till?
Varför vill du bli antagen till PT23? *
Ansökan är ej bindande. Blir du utvald till PT23 kommer du erbjudas en plats och denna är bindande om du väljer att delta. När du använder kontaktformuläret sparar PT23 dessa uppgifter för att senare kunna besvara dina frågor och synpunkter. När uppgifterna inte längre behövs tar vi bort dem.

0/100 platser tillsatta

1377 ansökningar inskickade

Senast uppdaterad 2022-12-05