PT23 92/100 platser tillsatta
PT23 92/100 platser tillsatta
Start Vad är PT23? Frågor & Svar Vårt Team Tidigare deltagare Före & Efter Vår verksamhet Personlig träning Kostrådgivning Naprapati Sjukgymnastik Rehabilitering Referenser Portal Ansök

Rehabilitering

Att komma tillbaks efter en skada, fysisk eller mental kan vara tufft. Vi vet hur viktigt det är med både fysisk och mental träning då det inre välmåendet hänger ihop med det yttre.

Vi erbjuder därmed olika former av rehabilitering och samarbetar med läkare, psykologer, samtals-terapeuter och mentala coacher.

För mer information kontakta oss via [email protected]

Lars-Göran Jacobsson

Efter att ha gått på gym i ett antal år tyckte jag att träningen var ganska tråkig och och inte gav några resultat. Efter lite googlande fann jag snabbt experterna på PT-Center På en gång fastnade jag för resultaten de fått med tidigare kunder.

Efter ytterligare några veckor ringde jag PT-Center för att diskutera och få några kostråd... Läs mer

Fredrica

Jag blev rekommenderad att gå till PT-Center som ett första steg i en process att lägga om min träning. Jag ville träna tungt men pga att jag länge haft problem med min rygg hade otaliga tränare vägrat att låta mig träna tyngre styrketräning.

"Dina coremuskler är för svaga, du få ingen bra kontakt, din rygg kommer aldrig hålla..."

Som ett... Läs mer

Jörgen Kruth

Inför min match mot Bob Sapp 2010 hjälpte Naprapaterna på PT-Center mig med töjning, stretching samt massage. Jag var stel i musklerna efter all träning och det blev mycket bättre. Vi jobbade även med en gammal axelskada.

Jag är mycket nöjd med vårat samarbete och kan varmt rekommendera dem.

/Jörgen Kruth

Se fler otroliga referenser som tränats & coachats av teamet på PT-Center. Samma team bestående av naprapat, dietist, pt, fysioterapeut och hälsocoach som hjälpt dessa personer kommer även hjälpa dig som utvald deltagare i PT23.

Alla referenser

Skicka in din ansökan

Efter att du skickat in din ansökan får du ett bekräftelse-mail inom 24h och ett besked om du blivit utvald inom några dagar. Har du frågor kan du alltid kontakta projektledare Felix på [email protected]

Förnamn *
Efternamn *
Email *
Telefon *
Ålder *
Kön
Stad
Vilket paket ansöker du till?
Varför vill du bli antagen till PT23? *
Ansökan är ej bindande. Blir du utvald till PT23 kommer du erbjudas en plats och denna är bindande om du väljer att delta. När du använder kontaktformuläret sparar PT23 dessa uppgifter för att senare kunna besvara dina frågor och synpunkter. När uppgifterna inte längre behövs tar vi bort dem.

0/100 platser tillsatta

2484 ansökningar inskickade

Senast uppdaterad 2023-09-27