PT24 49/100 platser tillsatta
PT24 49/100 platser tillsatta
Start Vad är PT24? Frågor & Svar Vårt Team Tidigare deltagare Före & Efter Vår verksamhet Personlig träning Kostrådgivning Naprapati Sjukgymnastik Rehabilitering Referenser Video-referenser Portal Ansök

Rehabilitering

Att komma tillbaks efter en skada, fysisk eller mental kan vara tufft. Vi vet hur viktigt det är med både fysisk och mental träning då det inre välmåendet hänger ihop med det yttre.

Vi erbjuder därmed olika former av rehabilitering och samarbetar med läkare, psykologer, samtals-terapeuter och mentala coacher.

För mer information kontakta oss via [email protected]

Martina Bergh

Våren 2015 kom jag hem efter en månad utan träning , men desto mer av sol och vila. Det lugnet höll inte i sig efter hemkomsten istället fick jag för mig att springa pa danceaerobic, spinning och step 5 dagar i veckan, låt oss saga sa här: Min kropp var inte redo.

Darfor under ett step-pass knyckte det till i min vänstra höft och det strålade... Läs mer

Alexander "The Mauler" Gustavsson

Tack PT-Center för behandlingen av min onda rygg jag hade inför matchen mot Anthony Johnson.

/Alexander Gustavssson

Louise Löwendahl

Min resa mot en bra kropp och en hälsosam inställning till mat och träning började för över 10 år sedan. När jag var tonåring gick jag in i en depression som gjorde att jag började tröstäta. Detta resulterade såklart i en stadig viktuppgång. Det var lätt att tröstäta eftersom jag alltid har älskat mat. Och jag gick upp väldigt mycket i vikt. Som mest... Läs mer

Se fler otroliga referenser som tränats & coachats av teamet på PT-Center. Samma team bestående av naprapat, dietist, pt, fysioterapeut och hälsocoach som hjälpt dessa personer kommer även hjälpa dig som utvald deltagare i PT24.

Alla referenser
Alla video-referenser

Skicka din ansökan

Efter att du har skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail inom 24h. Vi har en urvalsprocess där vi väljer deltagare baserat på utmaningar, livssituation och målsättning så att vi kan garantera ett långsiktigt och hållbart resultat.

Om du är kvalificerad för programmet kommer vi att boka in ett screeningmöte som genomförs tillsammans med vår projektledare genom ett video- och/eller telefonsamtal.

Nästa steg är ett fysiskt Intromöte på vår mottagning centralt i Stockholm. Under detta möte genomförs djupare analyser och ett individuellt anpassat upplägg presenteras av teamet på plats.

Ansökningsprocessen är inte bindande.

Har du frågor kan du alltid kontakta projektledare Felix pả [email protected]

Förnamn *
Efternamn *
Email *
Telefon *
Ålder *
Kön
Stad
Vilket paket ansöker du till? (läs mer här)
Varför vill du bli antagen till PT24? *
Ansökan är ej bindande. Blir du utvald till PT24 kommer du erbjudas en plats och denna är bindande om du väljer att delta. När du använder kontaktformuläret sparar PT24 dessa uppgifter för att senare kunna besvara dina frågor och synpunkter. När uppgifterna inte längre behövs tar vi bort dem.

0/100 platser tillsatta

1323 ansökningar inskickade

Senast uppdaterad 2024-03-02