PT24 115/125 platser tillsatta
PT24 115/125 platser tillsatta
Start Vad är PT24? Frågor & Svar Vårt Team Tidigare deltagare Före & Efter Vår verksamhet Personlig träning Kostrådgivning Naprapati Sjukgymnastik Rehabilitering Referenser Video-referenser Portal Ansök

Rehabilitering

Att komma tillbaks efter en skada, fysisk eller mental kan vara tufft. Vi vet hur viktigt det är med både fysisk och mental träning då det inre välmåendet hänger ihop med det yttre.

Vi erbjuder därmed olika former av rehabilitering och samarbetar med läkare, psykologer, samtals-terapeuter och mentala coacher.

För mer information kontakta oss via [email protected]

Helia Faghir

Då jag började studera fann jag det svårt att balansera studier med vardagen. Jag började laga onyttig mat som gick snabbt och beställde hem mat väldigt ofta. Träning var aldrig någon prioritering. Kilona ökade såklart, och som mest vägde jag 70 kg.

På egen hand lyckades jag gå ner några kilon, men jag ville inte bara bli smal, utan gå ner på ett... Läs mer

Djurgårdens IF

PT-Center har under säsongen 2010/11 varit idrottsmedicinskt ansvarig för Djurgårdens IF IBF´s damelit lag i Innebandy.

De har under säsongen arbetat med att förebygga och rehabilitera skador. Teamet från PT-Center har tillfört mycket kunskap till laget och föreningen även inom träning och kost vilket har gjort mycket nytta för oss som förening... Läs mer

Marie-Louise

Jag anlitade PT-Center som ett sista försök att få ordning på kost och få resultat rent kroppsmässigt. Har gått ner mycket men aldrig fått kosten att fungera vilket gjort att jag i panik för bli alldeles för stor igen satt mig på olika pulverdieter och med träning på det har ork och energi inte varit den största. Jag hoppades få hjälpen av Martin där jag... Läs mer

Se fler otroliga referenser som tränats & coachats av teamet på PT-Center. Samma team bestående av naprapat, dietist, pt, fysioterapeut och hälsocoach som hjälpt dessa personer kommer även hjälpa dig som utvald deltagare i PT24.

Alla referenser
Alla video-referenser

Skicka din ansökan

Efter att du har skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail inom 24h. Vi har en urvalsprocess där vi väljer deltagare baserat på utmaningar, livssituation och målsättning så att vi kan garantera ett långsiktigt och hållbart resultat.

Om du är kvalificerad för programmet kommer vi att boka in ett screeningmöte som genomförs tillsammans med vår projektledare genom ett video- och/eller telefonsamtal.

Nästa steg är ett fysiskt Intromöte på vår mottagning centralt i Stockholm. Under detta möte genomförs djupare analyser och ett individuellt anpassat upplägg presenteras av teamet på plats.

Ansökningsprocessen är inte bindande.

Har du frågor kan du alltid kontakta projektledare Felix pả [email protected]

Förnamn *
Efternamn *
Email *
Telefon *
Ålder *
Kön
Stad
Vilket paket ansöker du till? (läs mer här)
Varför vill du bli antagen till PT24? *
Ansökan är ej bindande. Blir du utvald till PT24 kommer du erbjudas en plats och denna är bindande om du väljer att delta. När du använder kontaktformuläret sparar PT24 dessa uppgifter för att senare kunna besvara dina frågor och synpunkter. När uppgifterna inte längre behövs tar vi bort dem.

0/125 platser tillsatta

3105 ansökningar inskickade

Senast uppdaterad 2024-06-20

På grund av stor efterfrågan har vi utökat projektet med 25 st extraplatser.
Skicka in ansökan idag!