PT24 115/125 platser tillsatta
PT24 115/125 platser tillsatta
Start Vad är PT24? Frågor & Svar Vårt Team Tidigare deltagare Före & Efter Vår verksamhet Personlig träning Kostrådgivning Naprapati Sjukgymnastik Rehabilitering Referenser Video-referenser Portal Ansök

Vårt Team

Teamet bakom PT24 består av landets främsta experter inom träning, idrottsmedicin och näringslära. Vi ställer höga krav på våra coacher och har en samlad erfarenhet på över 100 år. Ändå sedan starten av projektet har vi år efter år levererat enastående resultat tillsammans med våra fantastiska klienter.

Felix Holmgren
LIC. PERSONLIG TRÄNARE - LIC. KOSTRÅDGIVARE - PROJEKTLEDARE - HÄLSOCOACH

Med ett brinnande intresse för människors beteende och hälsa har jag på olika sett arbetat med att hjälpa människor att bli sitt bästa jag under hela min karriär. 

Att må bra, både på ett psykiskt och fysiskt plan har alltid varit viktigt för mig och någonting som jag har praktiserat med mina klienter. 

Alla kan komma igång och träna, men för att få resultat behöver man motivation och kunskap kring både träning, kost och återhämtning. Någonting som jag ser fram emot att hjälpa dig med!

Emelie Wallin
LEG. LÄKARE

Jag har arbetat som läkare i 15 år inom gynekologi. I mitt arbete möter jag dagligen kvinnor med besvär i klimakteriet och förklimakteriet. Jag har själv varit deltagare i PT-CENTERS program PT23 och fick under mitt deltagande hjälp med att lägga om kosten samt bli intresserad av styrketräning.

Styrketräning ger en starkare kropp men också ett starkare psyke. Detta i kombination med det nya sättet att äta mat resulterade i bättre energi på arbetet och mer ork till familjen, vilket jag har haft stor glädje av. Jag kommer nu arbeta med att besvara frågor från alla aktiva deltagare i PT24 rörande hormonell hälsa.

Charlotte Carlen
LIC. PERSONLIG TRÄNARE - LIC. KOSTRÅDGIVARE - HÄLSOCOACH - BETEENDEVETARE

Charlotte har stor erfarenhet av att coacha både motionärer och atleter och vet hur viktigt det är att känna sig trygg och sedd i sin resa, samtidigt som det finns tydliga mål.

”Det viktigaste är att man mår bra i sin livsstilsförändring. Det skall vara roligt, spännande och lagom utmanande. Hjärtat,själen, hjärnan och kroppen behöver vara i balans och harmoni och det behöver finnas plats för återhämtning och reflektion.”

Utanför PT24 så är Charlotte fystränare för SDE Hockey och Internationell Master Trainer för Les Mills.

Mikael Regner
LEG. DIETIST - LIC. PERSONLIG TRÄNARE - HÄLSOCOACH

Med en livslång passion för nutrition, mat, hälsa och träning föll det sig helt naturligt med en universitetsexamen inom dietetik med en tillhörande dietist legitimation och karriär inom just dessa områden.

Vid sidan det spännande arbetet med PTcenter och alla dess drivna och härliga klienter arbetar jag även deltid som dietist, kliniskt mot den underbara patientgruppen, barn och ungdomar. Tidigare kliniskt arbete med patienter inom bl.a. cancer, IBS/Mag-tarm, fetma-behandling samt stor erfarenhet med icke kliniskt arbete med fokus på prestation, viktminskning m.m.

Min filosofi kring mat/kosthållning är enkel: mat är till för att njutas av och kosten bör alltid bli en naturlig del av vardagen! Dessa grundbultar samt fokus på den psykologiska aspekten i förändringsarbetet står alltid i centrum, oavsett om det handlar om kost för att maximera prestation, viktnedgång eller sjukdomsbehandling.

Jag har även stor erfarenhet som yrkesaktiv PT och här har alltid styrketräning/bodybuilding legat mig varmast om hjärtat.

Filip Allerkrans
LEG.NAPRAPAT - LIC PERSONLIG TRÄNARE

Filip har passion och fokus som prioriteras i att skapa en god kontakt med patienter, smärtfrihet och en förbättrad funktion i leder & muskler – med patientens mål som högsta prioritering. Alla människor kräver olika behandlingsstrategier - Därför är kunskap, förståelse och delaktighet från framförallt naprapat, men också patient, ytterst viktigt. Filip har tidigare arbetat som naprapat för en elitverksamhet inom ishockeyn vilket skapat en god erfarenhet med besvär kopplat idrottsskador.

Linda Eisersjö
LEG.FYSIOTERAPEUT - LIC.PERSONLIG TRÄNARE - KOSTRÅDGIVARE - HÄLSOCOACH

Leg. Fysioterapeut med mångårig erfarenhet inom öppenvården, Herrallsvenskan och i akademi inom fotbollen. Ansvarig fysioterapeut för Dövlandslaget i fotboll. 

Dipl. Lymfterapeut, massör och personlig tränare.

Det jag älskar med mitt yrke är mötet med människor och se möjligheter. Älskar matlagning, äta god mat och ser styrketräning som min terapi för kropp och själ. 

Filip Eliasson
LIC. PERSONLIG TRÄNARE LIC.KOSTRÅDGIVARE - HÄLSOCOACH - MARKNADS OCH TRÄNINGSANSVARIG

Född och uppvuxen på västkusten har Filip alltid tränat och tävlat inom olika idrotter, allt från cykel och golf till kampsport och fitness.

Med mer än 10 års erfarenhet som coach, tränare och utbildare inom kost, träning och hälsa för alltifrån elitidrottare, motionärer och företag, har Filip hjälp 1000-tals klienter att komma i form, må bättre, lära känna sin kropp och prestera på topp.

Efter flera år i Lund och Malmö på stora gymkedjor och i egen regi, med meriter som Fystränare för Lugi Handboll (damjuniorer) och två nomineringar till Guld Hjärtat i kategorin "Årets PT" tog han sin karriär vidare till Idrottsvetenskapen på Malmö Universitet.

Idag bidrar han i teamet på PT-center, med sin breda erfarenhet inom träning och hälsa, med att vidareutveckla vårt koncept och erbjudande så att vi kan fortsätta att erbjuda våra deltagare i projektet Sveriges bäst livsstilsförändring.

Daniel Möller

Jag Kände att jag inte kom någonstans i min träning. Jag stod och stampade på samme ställe och behövde därför ny tändvätska för att komma vidare.

Jag fick upp ögonen för PT-Center och märkte snabbt att de hade god kunskap inom både träning och kost och valde därför att be dem hjälpa mig med mitt tränings- och kostupplägg. Teamet skräddarskydde ett... Läs mer

Daniel Olsson

Jag såg bilder PT-Centers hemsida med deltagare som varit med i deras PT-projekt och After Beach och tyckte att de hade gjort grymma resultat.

Min startvikt låg på 116.5kg och min fettprocent på 18.5% och jag hade ett midjemått på 102cm. Vi kom överens om att jag skulle köra periodisk fasta. Denna metod hade jag testat tidigare och kände därför... Läs mer

Johanna Kopp

Träning och kost har länge vart stort intresse även om jag är lång ifrån så kunnig att jag klarar det själv så vill jag alltid lära mig mer. Fullärd blir nog ingen men kan kan alltid lära sig mer och utvecklas.

Efter att provat ändra kosten så märkte jag att kosten har stor betydelse på resultaten men visste då inte heller hur mycket jag skulle få... Läs mer

Se fler otroliga referenser som tränats & coachats av teamet på PT-Center. Samma team bestående av naprapat, dietist, pt, fysioterapeut och hälsocoach som hjälpt dessa personer kommer även hjälpa dig som utvald deltagare i PT24.

Alla referenser
Alla video-referenser

Skicka din ansökan

Efter att du har skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail inom 24h. Vi har en urvalsprocess där vi väljer deltagare baserat på utmaningar, livssituation och målsättning så att vi kan garantera ett långsiktigt och hållbart resultat.

Om du är kvalificerad för programmet kommer vi att boka in ett screeningmöte som genomförs tillsammans med vår projektledare genom ett video- och/eller telefonsamtal.

Nästa steg är ett fysiskt Intromöte på vår mottagning centralt i Stockholm. Under detta möte genomförs djupare analyser och ett individuellt anpassat upplägg presenteras av teamet på plats.

Ansökningsprocessen är inte bindande.

Har du frågor kan du alltid kontakta projektledare Felix pả [email protected]

Förnamn *
Efternamn *
Email *
Telefon *
Ålder *
Kön
Stad
Vilket paket ansöker du till? (läs mer här)
Varför vill du bli antagen till PT24? *
Ansökan är ej bindande. Blir du utvald till PT24 kommer du erbjudas en plats och denna är bindande om du väljer att delta. När du använder kontaktformuläret sparar PT24 dessa uppgifter för att senare kunna besvara dina frågor och synpunkter. När uppgifterna inte längre behövs tar vi bort dem.

0/125 platser tillsatta

3105 ansökningar inskickade

Senast uppdaterad 2024-06-20

På grund av stor efterfrågan har vi utökat projektet med 25 st extraplatser.
Skicka in ansökan idag!