PT23 92/100 platser tillsatta
PT23 92/100 platser tillsatta
Start Vad är PT23? Frågor & Svar Vårt Team Tidigare deltagare Före & Efter Vår verksamhet Personlig träning Kostrådgivning Naprapati Sjukgymnastik Rehabilitering Referenser Portal Ansök

Sjukgymnastik

Vi erbjuder olika former av sjukgymnastik, rehabträning och idrottsmedicinska behandlingar. Vi samarbetar även med primärvården samt de flesta försäkringsbolagen så att du kan få remiss till oss.

För mer information kontakta oss via [email protected]

Erica Borg

Jag kontaktade PT-Center då mina ryggbesvär hade gått över från att hindra min vardag till att hindra mig i min dressyrträning. Utöver rehabiliterande träning tog min Naprapat hänsyn till mina behov som ryttare, och hjälpte mig därmed även att välja övningar som stärker och hjälper mig i ridningen.

På kort tid märkte jag stor skillnad, och jag kan... Läs mer

Daniel Möller

Jag Kände att jag inte kom någonstans i min träning. Jag stod och stampade på samme ställe och behövde därför ny tändvätska för att komma vidare.

Jag fick upp ögonen för PT-Center och märkte snabbt att de hade god kunskap inom både träning och kost och valde därför att be dem hjälpa mig med mitt tränings- och kostupplägg. Teamet skräddarskydde ett... Läs mer

Daniel Olsson

Jag såg bilder PT-Centers hemsida med deltagare som varit med i deras PT-projekt och After Beach och tyckte att de hade gjort grymma resultat.

Min startvikt låg på 116.5kg och min fettprocent på 18.5% och jag hade ett midjemått på 102cm. Vi kom överens om att jag skulle köra periodisk fasta. Denna metod hade jag testat tidigare och kände därför... Läs mer

Se fler otroliga referenser som tränats & coachats av teamet på PT-Center. Samma team bestående av naprapat, dietist, pt, fysioterapeut och hälsocoach som hjälpt dessa personer kommer även hjälpa dig som utvald deltagare i PT23.

Alla referenser

Skicka in din ansökan

Efter att du skickat in din ansökan får du ett bekräftelse-mail inom 24h och ett besked om du blivit utvald inom några dagar. Har du frågor kan du alltid kontakta projektledare Felix på [email protected]

Förnamn *
Efternamn *
Email *
Telefon *
Ålder *
Kön
Stad
Vilket paket ansöker du till?
Varför vill du bli antagen till PT23? *
Ansökan är ej bindande. Blir du utvald till PT23 kommer du erbjudas en plats och denna är bindande om du väljer att delta. När du använder kontaktformuläret sparar PT23 dessa uppgifter för att senare kunna besvara dina frågor och synpunkter. När uppgifterna inte längre behövs tar vi bort dem.

0/100 platser tillsatta

2484 ansökningar inskickade

Senast uppdaterad 2023-09-27