PT24 115/125 platser tillsatta
PT24 115/125 platser tillsatta
Start Vad är PT24? Frågor & Svar Vårt Team Tidigare deltagare Före & Efter Vår verksamhet Personlig träning Kostrådgivning Naprapati Sjukgymnastik Rehabilitering Referenser Video-referenser Portal Ansök

Sjukgymnastik

Vi erbjuder olika former av sjukgymnastik, rehabträning och idrottsmedicinska behandlingar. Vi samarbetar även med primärvården samt de flesta försäkringsbolagen så att du kan få remiss till oss.

För mer information kontakta oss via [email protected]

Petronella Ekroth

Det är nästan exakt ett år sedan jag kom i kontakt med PT-Center för första gången. Detta skulle givetvis skrivits tidigare än så, men som elitidrottare har man alltid många bollar i luften, både på och utanför planen i mitt fall som fotbollsspelare. Det var för att just hitta lösningar och skapa bästa förutsättningar till att bli så bra jag bara kan... Läs mer

Erik Rude

Jag har varit kund på PT-Center i över 2 år och jag känner mig piggare, starkare och mer vältränad än någonsin trots att jag fyller 95 snart. Vi startar varje besök med 30 minuters massage och går sedan ut i gymmet där min Naprapat & PT kör personlig träning med mig i 30 minuter.

/Erik Rude

Sala Silverstaden IBK

Sala Silverstaden IBK valde att anlita PT-Center som ansvarig för lagets satsning i elitserien 2012. Efter första mätningen fick laget själva välja om de vill ha ett personligt kostscheman eller bara ha det som hela laget fått som riktlinje.

Det märktes snabbt att alla tog åt sig av vad vi fick lära oss på första träffen med teamet på PT-Center... Läs mer

Se fler otroliga referenser som tränats & coachats av teamet på PT-Center. Samma team bestående av naprapat, dietist, pt, fysioterapeut och hälsocoach som hjälpt dessa personer kommer även hjälpa dig som utvald deltagare i PT24.

Alla referenser
Alla video-referenser

Skicka din ansökan

Efter att du har skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail inom 24h. Vi har en urvalsprocess där vi väljer deltagare baserat på utmaningar, livssituation och målsättning så att vi kan garantera ett långsiktigt och hållbart resultat.

Om du är kvalificerad för programmet kommer vi att boka in ett screeningmöte som genomförs tillsammans med vår projektledare genom ett video- och/eller telefonsamtal.

Nästa steg är ett fysiskt Intromöte på vår mottagning centralt i Stockholm. Under detta möte genomförs djupare analyser och ett individuellt anpassat upplägg presenteras av teamet på plats.

Ansökningsprocessen är inte bindande.

Har du frågor kan du alltid kontakta projektledare Felix pả [email protected]

Förnamn *
Efternamn *
Email *
Telefon *
Ålder *
Kön
Stad
Vilket paket ansöker du till? (läs mer här)
Varför vill du bli antagen till PT24? *
Ansökan är ej bindande. Blir du utvald till PT24 kommer du erbjudas en plats och denna är bindande om du väljer att delta. När du använder kontaktformuläret sparar PT24 dessa uppgifter för att senare kunna besvara dina frågor och synpunkter. När uppgifterna inte längre behövs tar vi bort dem.

0/125 platser tillsatta

3105 ansökningar inskickade

Senast uppdaterad 2024-06-20

På grund av stor efterfrågan har vi utökat projektet med 25 st extraplatser.
Skicka in ansökan idag!