PT24 115/125 platser tillsatta
PT24 115/125 platser tillsatta
Start Vad är PT24? Frågor & Svar Vårt Team Tidigare deltagare Före & Efter Vår verksamhet Personlig träning Kostrådgivning Naprapati Sjukgymnastik Rehabilitering Referenser Video-referenser Portal Ansök

Ansök

PT24 är Sveriges enda projekt som tar hänsyn till helheten och dina förutsättningar, så att du oavsett ålder kan komma i toppform både fysiskt och psykiskt. Projektet har hjälpt tusentals människor att hitta långsiktighet och balans i sin träning, kost och återhämtning. Vi har valt ut några av landets främsta experter till vårt team bestående av; Personliga tränare, dietist, naprapat, fysioterapeut, stryketräningsinstruktör, massaterapeut och hälsocoach. Som deltagare i PT24 får du under 6 månader fri tillgång till teamet samt personlig coaching och verktyg så att du kan nå din fulla potential.

Till varje projekt tar vi endast emot 100 st deltagare och det är vi i projektledningen som väljer ut vilka deltagare som får chansen. Vi tar inte emot fler då vi vill kunna säkerställa att alla deltagare får den ultimata hjälp och uppmärksamhet som de behöver. När vi tar emot 100 st deltagare så kan vi dessutom kvalitetssäkra detta projekt så att varje enskild individ blir bemött utifrån sina individuella behov, mål och förutsättningar.

I din ansökan skriver du kortfattat varför du ansöker till projektet, vilka förutsättningar/behov du har och en motivering till varför just du bör bli 1 av de 100 utvalda deltagarna till PT24. Efter att vi mottagit din ansökan kommer vi att granska den och inom 24 timmar lämna besked om just du blivit antagen.

Förra året ansökte 3890 st personer men endast 100 st blev utvalda. Missa inte din chans - ANSÖK IDAG!

Vårt unika koncept med PT24 bygger på att vi tar ett helhetsgrepp om din kost och träning, men varje deltagare är unik och behoven skiljer sig åt. Vi har därför tagit fram olika alternativ med paketlösningar som innebär att du får omfattande experthjälp av vårt team bestående av: personliga tränare, dietist, naprapat, fysioterapeut, styrketräningsinstruktör, massageterapeut och hälsocoach. Innehåll och upplägg skiljer sig åt för att du som deltagare skall kunna få ett skräddarsytt upplägg som är anpassat efter vad just du behöver och efterfrågar.

Som utvald deltagare i PT24 får du köpa ett komplett paket till ett kraftigt rabatterat pris som endast är tillägnat PT24. Dessa paketerbjudanden erbjuds endast till projektets deltagare och kan inte att köpas av dem som inte blivit antagna.


0/125 platser tillsatta

3105 ansökningar inskickade

Senast uppdaterad 2024-06-20

På grund av stor efterfrågan har vi utökat projektet med 25 st extraplatser.
Skicka in ansökan idag!
PT24Original

Vårt baspaket, PT24 ORIGINAL innebär att du som deltagare får skräddarsydd coaching, personligt kost- och träningsschema, fett- och omkretsmätning och onlinerådgivning/-support. Vi har en uppstart tillsammans med din personliga co...

PT24Premium

Vårt mest populära paket PT24 PREMIUM innebär att du som deltagare får skräddarsydd coaching, personligt kost- och träningsschema, fett- och omkretsmätning, onlinerådgivning/-support och PT-timmar. Detta paket är för dig som vill ...

PT24Exklusiv

Exklusiv riktar sig mot dig som vill maximera dina resultat och storsatsa på din livsstil förvandling. I detta paket får du inte bara hjälp med din kost, träning och återhämtning utan även hjälp att skapa bättre rörlighet i stela områden...

PT24Diamant

Diamant är paketet för dig som vill nå det mesta av det bästa. Detta paket riktar sig mot dig som behöver mycket fysiska möten och vill storsatsa på din livsstilsförändring under ett helt år. I detta paket ingår en holistisk analys av di...

Petronella Ekroth

Det är nästan exakt ett år sedan jag kom i kontakt med PT-Center för första gången. Detta skulle givetvis skrivits tidigare än så, men som elitidrottare har man alltid många bollar i luften, både på och utanför planen i mitt fall som fotbollsspelare. Det var för att just hitta lösningar och skapa bästa förutsättningar till att bli så bra jag bara kan... Läs mer

Erik Rude

Jag har varit kund på PT-Center i över 2 år och jag känner mig piggare, starkare och mer vältränad än någonsin trots att jag fyller 95 snart. Vi startar varje besök med 30 minuters massage och går sedan ut i gymmet där min Naprapat & PT kör personlig träning med mig i 30 minuter.

/Erik Rude

Sala Silverstaden IBK

Sala Silverstaden IBK valde att anlita PT-Center som ansvarig för lagets satsning i elitserien 2012. Efter första mätningen fick laget själva välja om de vill ha ett personligt kostscheman eller bara ha det som hela laget fått som riktlinje.

Det märktes snabbt att alla tog åt sig av vad vi fick lära oss på första träffen med teamet på PT-Center... Läs mer

Alla video-referenser

Skicka din ansökan

Efter att du har skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail inom 24h. Vi har en urvalsprocess där vi väljer deltagare baserat på utmaningar, livssituation och målsättning så att vi kan garantera ett långsiktigt och hållbart resultat.

Om du är kvalificerad för programmet kommer vi att boka in ett screeningmöte som genomförs tillsammans med vår projektledare genom ett video- och/eller telefonsamtal.

Nästa steg är ett fysiskt Intromöte på vår mottagning centralt i Stockholm. Under detta möte genomförs djupare analyser och ett individuellt anpassat upplägg presenteras av teamet på plats.

Ansökningsprocessen är inte bindande.

Har du frågor kan du alltid kontakta projektledare Felix pả [email protected]

Förnamn *
Efternamn *
Email *
Telefon *
Ålder *
Kön
Stad
Vilket paket ansöker du till? (läs mer här)
Varför vill du bli antagen till PT24? *
Ansökan är ej bindande. Blir du utvald till PT24 kommer du erbjudas en plats och denna är bindande om du väljer att delta. När du använder kontaktformuläret sparar PT24 dessa uppgifter för att senare kunna besvara dina frågor och synpunkter. När uppgifterna inte längre behövs tar vi bort dem.

0/125 platser tillsatta

3105 ansökningar inskickade

Senast uppdaterad 2024-06-20

På grund av stor efterfrågan har vi utökat projektet med 25 st extraplatser.
Skicka in ansökan idag!