PT24 102/125 platser tillsatta
PT24 102/125 platser tillsatta
Start Vad är PT24? Frågor & Svar Vårt Team Tidigare deltagare Före & Efter Vår verksamhet Personlig träning Kostrådgivning Naprapati Sjukgymnastik Rehabilitering Referenser Video-referenser Portal Ansök

Kostrådgivning

Kosten är A och O när det kommer till en hälsosatsning. Det viktiga är inte att hela tiden äta nyttigt utan det handlar snarare om att äta mer hälsosamt och se till så att man inkluderar alla näringsämnen och makronutrienter som behövs utifrån de individuella förutsättningarna och målen.

Vi tror inte på kortsiktiga upplägg och extrema dieter som inkluderar massor av förbud och begränsningar. Detta leder till endast ett kortsiktigt resultat och vårt syfte är det omvända - att hjälpa våra klienter med en livsstilsförändring och kosthållnings som kan upprätthållas för resten av livet.

Genom att kunna erbjuda både legitimerad dietist och licensierade kostrådgivare sam kan vi komma fram till lösningar som fungerar långsiktigt i vardagen.

Kontakta oss för mer information via [email protected]

Lars-Göran Jacobsson

Efter att ha gått på gym i ett antal år tyckte jag att träningen var ganska tråkig och och inte gav några resultat. Efter lite googlande fann jag snabbt experterna på PT-Center På en gång fastnade jag för resultaten de fått med tidigare kunder.

Efter ytterligare några veckor ringde jag PT-Center för att diskutera och få några kostråd... Läs mer

Fredrica

Jag blev rekommenderad att gå till PT-Center som ett första steg i en process att lägga om min träning. Jag ville träna tungt men pga att jag länge haft problem med min rygg hade otaliga tränare vägrat att låta mig träna tyngre styrketräning.

"Dina coremuskler är för svaga, du få ingen bra kontakt, din rygg kommer aldrig hålla..."

Som ett... Läs mer

Jörgen Kruth

Inför min match mot Bob Sapp 2010 hjälpte Naprapaterna på PT-Center mig med töjning, stretching samt massage. Jag var stel i musklerna efter all träning och det blev mycket bättre. Vi jobbade även med en gammal axelskada.

Jag är mycket nöjd med vårat samarbete och kan varmt rekommendera dem.

/Jörgen Kruth

Se fler otroliga referenser som tränats & coachats av teamet på PT-Center. Samma team bestående av naprapat, dietist, pt, fysioterapeut och hälsocoach som hjälpt dessa personer kommer även hjälpa dig som utvald deltagare i PT24.

Alla referenser
Alla video-referenser

Skicka din ansökan

Efter att du har skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail inom 24h. Vi har en urvalsprocess där vi väljer deltagare baserat på utmaningar, livssituation och målsättning så att vi kan garantera ett långsiktigt och hållbart resultat.

Om du är kvalificerad för programmet kommer vi att boka in ett screeningmöte som genomförs tillsammans med vår projektledare genom ett video- och/eller telefonsamtal.

Nästa steg är ett fysiskt Intromöte på vår mottagning centralt i Stockholm. Under detta möte genomförs djupare analyser och ett individuellt anpassat upplägg presenteras av teamet på plats.

Ansökningsprocessen är inte bindande.

Har du frågor kan du alltid kontakta projektledare Felix pả [email protected]

Förnamn *
Efternamn *
Email *
Telefon *
Ålder *
Kön
Stad
Vilket paket ansöker du till? (läs mer här)
Varför vill du bli antagen till PT24? *
Ansökan är ej bindande. Blir du utvald till PT24 kommer du erbjudas en plats och denna är bindande om du väljer att delta. När du använder kontaktformuläret sparar PT24 dessa uppgifter för att senare kunna besvara dina frågor och synpunkter. När uppgifterna inte längre behövs tar vi bort dem.

0/125 platser tillsatta

2754 ansökningar inskickade

Senast uppdaterad 2024-05-23

På grund av stor efterfrågan har vi utökat projektet med 25 st extraplatser.
Skicka in ansökan idag!