PT23 51/100 platser tillsatta
PT23 Ansökan är öppen
Start Vad är PT23? Frågor & Svar Vårt Team Tidigare deltagare Före & Efter Vår verksamhet Personlig träning Kostrådgivning Naprapati Sjukgymnastik Rehabilitering Referenser Portal Ansök
Tomas Jönsson
Tidigare deltagare
“Får många uppmuntrande och positiva komplimanger över min nya kroppsform och jag känner mig själv fin... Mycket har förändrats men det viktigaste av allt är att min tidigare dåliga hälsa har stabiliserats, mina värden har blivit bra och jag har blivit av med mediciner som tidigare var nödvändiga för mig att ta”

1 Hur har ditt liv förändrats efter att du deltagit i projektet?

Det har varit en fantastisk resa och ja, mitt liv har verkligen förändrats till det positiva. Känner idag att jag har mer energi, ork och glädje, allt har blivit mycket lättare i dubbel bemärkelse. Får många uppmuntrande och positiva komplimanger över min nya kroppsform och jag känner mig själv fin. Garderoben är helt utbytt och känslan att gå in i vilken klädaffär som helst och kunna köpa ett par byxor är obeskrivbar härlig. Mycket har förändrats men det viktigaste av allt är att min tidigare dåliga hälsa har stabiliserats, mina värden har blivit bra och jag har blivit av med mediciner som tidigare var nödvändiga för mig att ta. Det är den stora segern för mig i detta projektet.

2 Var projektet komplicerat att genomföra?

Spontant svar NEJ men visst har det funnits tillfällen som har komplicerat genomförandet men man lär sig att även hantera det på bästa sätt. För min del som reser mycket i arbetet och har mycket oregelbundna tider så har det varit lite svårt med mat och träning till och från under den här resan. Men… man hittar även lösningar/rutiner på detta och även om man skulle missa något träningspass eller måltid som man har planerat så är det inte hela världen, det får bara inte bli en vana vilket det var innan jag gick med i projektet.

3 Hur har du lyckats upprätthålla dina resultat?

Vet inte om jag kan säga att jag är helt klar ännu eller om man någonsin kommer att bli klar. Men det resultat som jag hitintills har uppnått har jag lyckats upprätthålla och även förbättrat, men jag är väl medveten om att det en dag kommer att plana ut och då gäller det verkligen att ha koll på allt man har lärt sig under den här resan.

4 Vad har du lärt dig under projektet?

Förstår mer och mer att det tar lite tid att utveckla kunskap om sig själv, hur sin kropp fungerar, hälsa, träning, kost etc. Har lärt mig mycket om kosten och träningens betydelse och vad som krävs för att få förändringar. Har lärt mig att man inte behöver bryta ihop om man skulle missa en träning eller två. Har också lärt mig att kroppens belöningssystem behöver lite belöning då och då som t.ex. lite onyttiga grejer som man annars helt har tagit avstånd från. Till slut har jag också lärt mig att vara nöjd med mig själv och resultatet som man uppnått varje vecka, månad i projektet.

5 Kände du att du fick den coachningen du behövde under projektets gång?

Absolut, har fått den experthjälp som jag behövde för att komma igång. Har sedan start känt ett stort förtroende och trygghet för min coach som hela tiden har kommit med nya tips på träning och kost som för min del har betytt mycket. Blir annars lätt att man kör fast i samma spår och jag tror för min egna del att variation har varit bra för att nå de resultat som jag har uppnått. För när man ibland har känt att det går lite tungt det är då man behöver projektets coacher och deras kunskap för att få ny energi och motivation.

6 Kan alla oavsett ålder och mål delta i detta projekt?

Definitivt JA !!! Kvinnor/tjejer, män/killar, smala, tjocka, långa eller korta…. alla kan vara med det är jag helt övertygad om. Det finns inget i projektet som ingen klarar av, det gäller bara att bestämma sig och tillsammans med sin coach få hjälp med att sätta upp realistiska mål. Att dessa mål sedan förmodligen förändras under resan gång när man ser sina positiva resultat är ju bara roligt och ännu mer inspirerande. Jag tror också det är viktigt att från början diskutera med sin coach vilket upplägg som passar bäst för just mig. Det jag kan reflektera över är att det inte verkar vara så många äldre (+50) kvinnor och män som går med i projektet, vilket jag kan tycka är lite synd. Vet av egen erfarenhet att många i vår ålder (jag själv är 60 år) med ex. för stor mage drar sig för att uppsöka/gå med i projekt som detta, även jag var osäker. Men nu efter mina månader i projektet så ångrar jag inte en sekund att jag investerade i mig själv för det är precis vad du gör. Våga och vinn helt enkelt, svårare än så är det inte. Bli inte rädd av att se alla som har gått från en otränad kropp till ett muskelknippe med sexpack på magen och biceps utav sällan skådat format. Jag har fortfarande en onepack på magen men den har blivit lite mindre. Konditionen och styrkan i kroppen är tillbaka precis vad vi +50/60-nissar behöver för att kunna njuta av livet på alla sätt och vis.

Alla tidigare deltagare
Lee Baxter

I egenskap av egen proffskarriär samt målvaktstränare vet jag vikten av att man har tillgång till sin coach. Jag har jobbat med PT-Center över en tid med träning, kost och återhämtning.

Teamet på PT-Center är extremt drivna, seriösa och kompetenta och jag rekommenderar dem alla dagar i veckan.

/Lee Baxter, AIK Fotboll

Erica Borg

Jag kontaktade PT-Center då mina ryggbesvär hade gått över från att hindra min vardag till att hindra mig i min dressyrträning. Utöver rehabiliterande träning tog min Naprapat hänsyn till mina behov som ryttare, och hjälpte mig därmed även att välja övningar som stärker och hjälper mig i ridningen.

På kort tid märkte jag stor skillnad, och... Läs mer

Zandra Lunnebalk

Min resa från augusti till början av december gick jag ner från 63 kg till 53 kg. 10 kilo och 30 cm i midjan, tack vare det proffsiga teamet på PT-Center.

Teamet skräddarsydde kost och träningsschema utefter mina mål som jag ville uppnå. Jag upptäckte att man kunde träna muskler som jag knappt trodde fanns. Kosten var nog det minsta... Läs mer

Vad är PT23?

PT23 är Sveriges största projekt för dig som vill komma i toppform, både fysiskt och psykiskt. Vi tror på helheten och har genom åren hjälpt fler människor att komma i form än vad någon annan hittills har kunnat mäta sig med. Vi har valt ut några av landets främsta experter till vårt team bestående av personliga tränare, dietist, naprapat, fysioterapeut, styrketräningsinstruktör, massageterapeut och hälsocoach. Som deltagare i PT23 får du därmed bästa tänkbara hjälp och maximala resultat.

Läs mer om PT23

Resultat

Här finner du inspirerande bilder på ett urval av tidigare deltagare som visar upp sina resultat efter att de blivit hjälpta genom vårt projekt. Dessa resultat har deltagare som köpt paket ifrån oss lyckats åstadkomma eftersom vi då tagit ett helomfattande grepp om deras kost och träning. Observera att det givetvis går bra att köpa enskilda tjänster av oss såsom exempelvis ett kostschema, en fettmätning eller styckvis med PT-timmar men för att garantera resultat rekommenderar vi alla att ta del av våra paketerbjudananden.

Gå till resultat

Skicka in din ansökan

Efter att du skickat in din ansökan får du ett bekräftelse-mail inom 24h och ett besked om du blivit utvald inom några dagar. Har du frågor kan du alltid kontakta projektledare Felix på [email protected]

Förnamn *
Efternamn *
Email *
Telefon *
Ålder *
Kön
Stad
Vilket paket ansöker du till?
Varför vill du bli antagen till PT23? *
Ansökan är ej bindande. Blir du utvald till PT23 kommer du erbjudas en plats och denna är bindande om du väljer att delta. När du använder kontaktformuläret sparar PT23 dessa uppgifter för att senare kunna besvara dina frågor och synpunkter. När uppgifterna inte längre behövs tar vi bort dem.

0/100 platser tillsatta

1377 ansökningar inskickade

Senast uppdaterad 2022-12-05