PT23 51/100 platser tillsatta
PT23 Ansökan är öppen
Start Vad är PT23? Frågor & Svar Vårt Team Tidigare deltagare Före & Efter Vår verksamhet Personlig träning Kostrådgivning Naprapati Sjukgymnastik Rehabilitering Referenser Portal Ansök

PT-Center

Johnny Kahrle

Inför 2013 visste jag att jag ville se vad man kunde göra med en 52-årig kropp när det gäller bra kost och bra träning. Jag letade runt ett tag på nätet och fastnade för PT-Center pga deras goda recenssioner.

Redan när jag mottog kostschemat och träningsschemat förstod jag att nu har jag verktygen och att om jag ska nå några acceptabla... Läs mer

Lars-Göran Jacobsson

Efter att ha gått på gym i ett antal år tyckte jag att träningen var ganska tråkig och och inte gav några resultat. Efter lite googlande fann jag snabbt experterna på PT-Center På en gång fastnade jag för resultaten de fått med tidigare kunder.

Efter ytterligare några veckor ringde jag PT-Center för att diskutera och få några kostråd... Läs mer

Viktor Sjögren

Att anlita en PT i tidig ålder har många fördelar. Man får då redan som ung lära sig att äta rätt och utföra övningar korrekt och därmed undvika skador vilket ger maximal utveckling. En annan fördel som 16-18 åring är den höga hormonnivån vilket ger optimala förutsättningar att öka i styrka och lägga på sig kvalitativ muskelmassa.

Viktors... Läs mer

Se fler otroliga referenser som hjälpts av PT-Center. Samma team som hjälpt dessa personer kommer även hjälpa dig som deltagare i PT23.

Alla referenser

Skicka in din ansökan

Efter att du skickat in din ansökan får du ett bekräftelse-mail inom 24h och ett besked om du blivit utvald inom några dagar. Har du frågor kan du alltid kontakta projektledare Felix på [email protected]

Förnamn *
Efternamn *
Email *
Telefon *
Ålder *
Kön
Stad
Vilket paket ansöker du till?
Varför vill du bli antagen till PT23? *
Ansökan är ej bindande. Blir du utvald till PT23 kommer du erbjudas en plats och denna är bindande om du väljer att delta. När du använder kontaktformuläret sparar PT23 dessa uppgifter för att senare kunna besvara dina frågor och synpunkter. När uppgifterna inte längre behövs tar vi bort dem.

0/100 platser tillsatta

1377 ansökningar inskickade

Senast uppdaterad 2022-12-05