PT23 51/100 platser tillsatta
PT23 Ansökan är öppen
Start Vad är PT23? Frågor & Svar Vårt Team Tidigare deltagare Före & Efter Vår verksamhet Personlig träning Kostrådgivning Naprapati Sjukgymnastik Rehabilitering Referenser Portal Ansök
Linda Bertilsdotter
Tidigare deltagare
“Mitt liv har gått ifrån att inte kunna plocka ur en diskmaskin till att kunna bugga. Och barnen fick den mamma som jag ville vara.”

1 Hur har ditt liv förändrats efter att du deltagit i projektet?

Anledningen till varför jag sökte var för att jag ville få en bättre hälsa då jag har psoriasisartrit och hade levt i ett skov av svår värk sedan 2010. Om jag kunde gå ner i vikt så var det bara en extra bonus. Jag ville helt enkelt ha tillbaka mitt liv och kunna vara den mamma till mina barn som de var värda att ha. Det är jättesvårt att förklara hur avsevärt mycket mitt liv har förändrats sedan jag var med i projektet 2014. Det handlar för mig inte bara om den viktnedgång jag gjorde på över 20 kg. Det som är den största förändringen är det personliga måendet och förmågan att klara av ett vardagsliv trots den reumatiska sjukdomen som tagit många år av mitt liv. Med den muskelstyrka som jag byggde upp har jag nu förmågan att klara av både träning och vanliga enkla vardagsaktiviteter samt att jag har kunnat ta upp min barndomsdröm om att dansa igen. Så mitt liv har gått ifrån att inte kunna plocka ur en diskmaskin till att kunna bugga. Och barnen fick den mamma som jag ville vara.

2 Var projektet komplicerat att genomföra?

Innan jag började trodde jag att det skulle bli svårt. Men det var så enkelt och så välplanerat. Det enda jag behövde i början var en våg och ett gym att gå till. Resten hade Martin räknat ut åt mig. Det var som att följa ett schema från skolans värld. Det gjorde att jag kunde lägga fokus på att lyckas.Och för varje steg jag tog så fanns Martin där och peppade och svarade på frågor. Min erfarenhet sedan tidigare har varit rehabiliterande resor via landstinget där jag har fått träna intensivt vilket har varit jättebra. Men ingen har någonsin gett mig ett så enkelt schema i träningen att följa som Martin gav mig och ingen har fokuserat på kosten.

3 Hur har du lyckats upprätthålla dina resultat?

Eftersom schemat är så bra uppbyggt utan några förbud och träningen är så enkelt upplagd så är det bara att fortsätta i samma spår. Genom att Martin har svarat på alla frågor längs vägen så har jag fått redskap att lyckas själv med min framtid. Jag vet hur mat och träning fungerar i kombination. Även om jag faller för frestelser och gamla vanor så går det idag aldrig för långt utan jag vet idag hur jag ska hantera sockerintaget som tidigare var mitt problem.

4 Vad har du lärt dig under projektet?

Jag har lärt mig hur viktigt vissa beståndsdelar i kosten är för mitt välmående. Jag har förstått att det inte handlar om att jag ska äta lite utan om att jag ska äta rätt. Jag har lärt mig att viss träning fokuserar på kondition som tex dansen samt hur jag ska göra om jag vill fokusera på att bygga muskler en period. Jag har lärt mig skillnaden på rehabiliterande träning och muskelbyggande träning, att båda är lika viktiga för min kropp.

5 Kände du att du fick den coachningen du behövde under projektets gång?

Varje veckobrev bemöttes med uppmuntrande tillrop och svar på alla frågor man hade kommit på. Martin har stenkoll på vem man är och var det en period mellan veckobreven som jag inte skickade några extra frågor så kom det alltid ett mail från Martin som frågade om allt gick bra för att visa att det var ok att fråga och som visade att han fanns där varje steg jag tog även om jag inte träffade honom personligen. Han bemötte varje rädsla jag hade på vägen och varje fundering om varför saker och ting inte hände i den takt som jag ville att det skulle ske. Martin gav mig ett lugn och jag fick verkligen känslan av att jag litade helt och fullt på honom.

6 Kan alla oavsett ålder och mål delta i detta projekt?

Absolut kan alla delta i projektet. Jag för idag över min kunskap till mina barn som i sig visar en enorm stolthet för den jag är och för det jag har gjort. Jag är inte direkt ung längre och har en reumatisk sjukdom med en hel del proteser i kroppen. Jag har mycket smärtor och är ganska orörlig till viss del men trots det byggdes ett schema utifrån just mina förutsättningar och förmågor. Så ålder har absolut ingen betydelse eller vilket mål man har eftersom att Martin skapar ett schema utifrån just den personen som har turen att komma med i projektet.

Alla tidigare deltagare
Lee Baxter

I egenskap av egen proffskarriär samt målvaktstränare vet jag vikten av att man har tillgång till sin coach. Jag har jobbat med PT-Center över en tid med träning, kost och återhämtning.

Teamet på PT-Center är extremt drivna, seriösa och kompetenta och jag rekommenderar dem alla dagar i veckan.

/Lee Baxter, AIK Fotboll

Erica Borg

Jag kontaktade PT-Center då mina ryggbesvär hade gått över från att hindra min vardag till att hindra mig i min dressyrträning. Utöver rehabiliterande träning tog min Naprapat hänsyn till mina behov som ryttare, och hjälpte mig därmed även att välja övningar som stärker och hjälper mig i ridningen.

På kort tid märkte jag stor skillnad, och... Läs mer

Zandra Lunnebalk

Min resa från augusti till början av december gick jag ner från 63 kg till 53 kg. 10 kilo och 30 cm i midjan, tack vare det proffsiga teamet på PT-Center.

Teamet skräddarsydde kost och träningsschema utefter mina mål som jag ville uppnå. Jag upptäckte att man kunde träna muskler som jag knappt trodde fanns. Kosten var nog det minsta... Läs mer

Vad är PT23?

PT23 är Sveriges största projekt för dig som vill komma i toppform, både fysiskt och psykiskt. Vi tror på helheten och har genom åren hjälpt fler människor att komma i form än vad någon annan hittills har kunnat mäta sig med. Vi har valt ut några av landets främsta experter till vårt team bestående av personliga tränare, dietist, naprapat, fysioterapeut, styrketräningsinstruktör, massageterapeut och hälsocoach. Som deltagare i PT23 får du därmed bästa tänkbara hjälp och maximala resultat.

Läs mer om PT23

Resultat

Här finner du inspirerande bilder på ett urval av tidigare deltagare som visar upp sina resultat efter att de blivit hjälpta genom vårt projekt. Dessa resultat har deltagare som köpt paket ifrån oss lyckats åstadkomma eftersom vi då tagit ett helomfattande grepp om deras kost och träning. Observera att det givetvis går bra att köpa enskilda tjänster av oss såsom exempelvis ett kostschema, en fettmätning eller styckvis med PT-timmar men för att garantera resultat rekommenderar vi alla att ta del av våra paketerbjudananden.

Gå till resultat

Skicka in din ansökan

Efter att du skickat in din ansökan får du ett bekräftelse-mail inom 24h och ett besked om du blivit utvald inom några dagar. Har du frågor kan du alltid kontakta projektledare Felix på [email protected]

Förnamn *
Efternamn *
Email *
Telefon *
Ålder *
Kön
Stad
Vilket paket ansöker du till?
Varför vill du bli antagen till PT23? *
Ansökan är ej bindande. Blir du utvald till PT23 kommer du erbjudas en plats och denna är bindande om du väljer att delta. När du använder kontaktformuläret sparar PT23 dessa uppgifter för att senare kunna besvara dina frågor och synpunkter. När uppgifterna inte längre behövs tar vi bort dem.

0/100 platser tillsatta

1377 ansökningar inskickade

Senast uppdaterad 2022-12-05