PT23 51/100 platser tillsatta
PT23 Ansökan är öppen
Start Vad är PT23? Frågor & Svar Vårt Team Tidigare deltagare Före & Efter Vår verksamhet Personlig träning Kostrådgivning Naprapati Sjukgymnastik Rehabilitering Referenser Portal Ansök
Paul Tilly
Tidigare deltagare
“Jag ville ner från 17,3% kroppsfett till ca 10% och nådde 10,8% under loppet av ett par månader”

1 Hur har ditt liv förändrats efter att du deltagit i projektet?

Jag har fått bättre koll på vad jag bör och inte bör stoppa i mig för mycket av. Jag har även blivit piggare av att träna mer regelbundet samt att jag inte längre är i behov av frukost som jag varit tidigare. Kör periodisk fasta och märker att jag inte alls lägger på mig lika mycket som jag gjort tidigare under ”slarvigare” perioder.

2 Var projektet komplicerat att genomföra?

Projektet var väldigt enkelt, jag höll mig till mina måltider och till den fördelning av kolhydrater och protein som just jag behövde. Träningen var dessutom mycket enklare med färre övningar och kortare tid på gymmet. Jag ville ner från 17,3% kroppsfett till ca 10% och nådde 10,8% under loppet av ett par månader.

3 Hur har du lyckats upprätthålla dina resultat?

Jag har hållit mig i god form men slarvar ibland. Dock vet jag nu precis hur jag ska göra för att nå bästa resultat.

4 Vad har du lärt dig under projektet?

Jag har lärt mig att kosten är viktig för att må bra, kommer framåt även genom att äta mer vegetariskt protein och undvika för mycket rött kött.

5 Kände du att du fick den coachningen du behövde under projektets gång?

Min coach Martin var oerhört hjälpsam och enkel att förstå, jag fick alltid snabba svar på mina frågor och han var superproffsig på alla sätt.

6 Kan alla oavsett ålder och mål delta i detta projekt?

Jag skulle säga att det aldrig är för sent att börja, vill man nå sina mål så kan man. Det gäller bara att vara konsekvent och inte ge upp, resultaten kommer!

Alla tidigare deltagare
Lee Baxter

I egenskap av egen proffskarriär samt målvaktstränare vet jag vikten av att man har tillgång till sin coach. Jag har jobbat med PT-Center över en tid med träning, kost och återhämtning.

Teamet på PT-Center är extremt drivna, seriösa och kompetenta och jag rekommenderar dem alla dagar i veckan.

/Lee Baxter, AIK Fotboll

Erica Borg

Jag kontaktade PT-Center då mina ryggbesvär hade gått över från att hindra min vardag till att hindra mig i min dressyrträning. Utöver rehabiliterande träning tog min Naprapat hänsyn till mina behov som ryttare, och hjälpte mig därmed även att välja övningar som stärker och hjälper mig i ridningen.

På kort tid märkte jag stor skillnad, och... Läs mer

Zandra Lunnebalk

Min resa från augusti till början av december gick jag ner från 63 kg till 53 kg. 10 kilo och 30 cm i midjan, tack vare det proffsiga teamet på PT-Center.

Teamet skräddarsydde kost och träningsschema utefter mina mål som jag ville uppnå. Jag upptäckte att man kunde träna muskler som jag knappt trodde fanns. Kosten var nog det minsta... Läs mer

Vad är PT23?

PT23 är Sveriges största projekt för dig som vill komma i toppform, både fysiskt och psykiskt. Vi tror på helheten och har genom åren hjälpt fler människor att komma i form än vad någon annan hittills har kunnat mäta sig med. Vi har valt ut några av landets främsta experter till vårt team bestående av personliga tränare, dietist, naprapat, fysioterapeut, styrketräningsinstruktör, massageterapeut och hälsocoach. Som deltagare i PT23 får du därmed bästa tänkbara hjälp och maximala resultat.

Läs mer om PT23

Resultat

Här finner du inspirerande bilder på ett urval av tidigare deltagare som visar upp sina resultat efter att de blivit hjälpta genom vårt projekt. Dessa resultat har deltagare som köpt paket ifrån oss lyckats åstadkomma eftersom vi då tagit ett helomfattande grepp om deras kost och träning. Observera att det givetvis går bra att köpa enskilda tjänster av oss såsom exempelvis ett kostschema, en fettmätning eller styckvis med PT-timmar men för att garantera resultat rekommenderar vi alla att ta del av våra paketerbjudananden.

Gå till resultat

Skicka in din ansökan

Efter att du skickat in din ansökan får du ett bekräftelse-mail inom 24h och ett besked om du blivit utvald inom några dagar. Har du frågor kan du alltid kontakta projektledare Felix på [email protected]

Förnamn *
Efternamn *
Email *
Telefon *
Ålder *
Kön
Stad
Vilket paket ansöker du till?
Varför vill du bli antagen till PT23? *
Ansökan är ej bindande. Blir du utvald till PT23 kommer du erbjudas en plats och denna är bindande om du väljer att delta. När du använder kontaktformuläret sparar PT23 dessa uppgifter för att senare kunna besvara dina frågor och synpunkter. När uppgifterna inte längre behövs tar vi bort dem.

0/100 platser tillsatta

1377 ansökningar inskickade

Senast uppdaterad 2022-12-05