PT24 78/100 platser tillsatta
PT24 78/100 platser tillsatta
Start Vad är PT24? Frågor & Svar Vårt Team Tidigare deltagare Före & Efter Vår verksamhet Personlig träning Kostrådgivning Naprapati Sjukgymnastik Rehabilitering Referenser Video-referenser Portal Ansök
Pamela Ericsson
Tidigare deltagare
“Nu när jag lärt mig att man faktiskt kan äta mer och ändå gå ner i vikt blir både jobbet, träningen och livet mycket roligare, lättare och mer aktivt. Nu orkar jag hålla igång och vara glad hela dagen.”

1 Hur har ditt liv förändrats efter att du deltagit i projektet?

Jag har alltid tränat mycket och haft koll på maten men ätit för lite för att orka med ett liv efter träningen. Har dessutom ett krävande jobb och känt att jag inte har räckt till som jag vill för både jobb och träning. Nu när jag lärt mig att man faktiskt kan äta mer och ändå gå ner i vikt blir både jobbet, träningen och livet mycket roligare, lättare och mer aktivt. Nu orkar jag hålla igång och vara glad hela dagen!
Jag älskar mina dagliga morgonpromenader till jobbet och 16-timmarsfastan gick väldigt lätt att komma in i och har inte påverkat min prestation annat än positivt!

2 Var projektet komplicerat att genomföra?

Inte alls! Man får kostschema och träningsschema att följa. Har man viljan och beslutsamheten så får man resultaten - snabbt!

3 Hur har du lyckats upprätthålla dina resultat?

Jag håller fortfarande på att gå ner och närmar mig nu -15 kg. 

4 Vad har du lärt dig under projektet?

Att man kan äta sig mätt och ändå minska i vikt. Att styrketräning gör underverk då jag tidigare bara tränade konditionsträning. 

5 Kände du att du fick den coachningen du behövde under projektets gång?

Jag fick coaching via mail då jag bor i Göteborg och inte i Stockholm. Det går hur bra som helst att göra detta på distans. Har rest till Stockholm två gånger hittills men inte ens det är nödvändigt om man har svårt för att ta sig iväg. Men jag kan verkligen rekommendera att resa till Stockholm. Det blir liksom mer på riktigt att få träffa sin coach och få resultaten uppmätta och nedpräntade svart på vitt.

6 Kan alla oavsett ålder och mål delta i detta projekt?

Jag kan verkligen inte komma på något hinder.

Alla tidigare deltagare
Martina Bergh

Våren 2015 kom jag hem efter en månad utan träning , men desto mer av sol och vila. Det lugnet höll inte i sig efter hemkomsten istället fick jag för mig att springa pa danceaerobic, spinning och step 5 dagar i veckan, låt oss saga sa här: Min kropp var inte redo.

Darfor under ett step-pass knyckte det till i min vänstra höft och det strålade... Läs mer

Alexander "The Mauler" Gustavsson

Tack PT-Center för behandlingen av min onda rygg jag hade inför matchen mot Anthony Johnson.

/Alexander Gustavssson

Louise Löwendahl

Min resa mot en bra kropp och en hälsosam inställning till mat och träning började för över 10 år sedan. När jag var tonåring gick jag in i en depression som gjorde att jag började tröstäta. Detta resulterade såklart i en stadig viktuppgång. Det var lätt att tröstäta eftersom jag alltid har älskat mat. Och jag gick upp väldigt mycket i vikt. Som mest... Läs mer

Se fler otroliga referenser som tränats & coachats av teamet på PT-Center. Samma team bestående av naprapat, dietist, pt, fysioterapeut och hälsocoach som hjälpt dessa personer kommer även hjälpa dig som utvald deltagare i PT24.

Alla referenser
Alla video-referenser

Skicka din ansökan

Efter att du har skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail inom 24h. Vi har en urvalsprocess där vi väljer deltagare baserat på utmaningar, livssituation och målsättning så att vi kan garantera ett långsiktigt och hållbart resultat.

Om du är kvalificerad för programmet kommer vi att boka in ett screeningmöte som genomförs tillsammans med vår projektledare genom ett video- och/eller telefonsamtal.

Nästa steg är ett fysiskt Intromöte på vår mottagning centralt i Stockholm. Under detta möte genomförs djupare analyser och ett individuellt anpassat upplägg presenteras av teamet på plats.

Ansökningsprocessen är inte bindande.

Har du frågor kan du alltid kontakta projektledare Felix pả [email protected]

Förnamn *
Efternamn *
Email *
Telefon *
Ålder *
Kön
Stad
Vilket paket ansöker du till? (läs mer här)
Varför vill du bli antagen till PT24? *
Ansökan är ej bindande. Blir du utvald till PT24 kommer du erbjudas en plats och denna är bindande om du väljer att delta. När du använder kontaktformuläret sparar PT24 dessa uppgifter för att senare kunna besvara dina frågor och synpunkter. När uppgifterna inte längre behövs tar vi bort dem.

0/100 platser tillsatta

2106 ansökningar inskickade

Senast uppdaterad 2024-04-23