PT23 51/100 platser tillsatta
PT23 Ansökan är öppen
Start Vad är PT23? Frågor & Svar Vårt Team Tidigare deltagare Före & Efter Vår verksamhet Personlig träning Kostrådgivning Naprapati Sjukgymnastik Rehabilitering Referenser Portal Ansök
Pamela Ericsson
Tidigare deltagare
“Nu när jag lärt mig att man faktiskt kan äta mer och ändå gå ner i vikt blir både jobbet, träningen och livet mycket roligare, lättare och mer aktivt. Nu orkar jag hålla igång och vara glad hela dagen.”

1 Hur har ditt liv förändrats efter att du deltagit i projektet?

Jag har alltid tränat mycket och haft koll på maten men ätit för lite för att orka med ett liv efter träningen. Har dessutom ett krävande jobb och känt att jag inte har räckt till som jag vill för både jobb och träning. Nu när jag lärt mig att man faktiskt kan äta mer och ändå gå ner i vikt blir både jobbet, träningen och livet mycket roligare, lättare och mer aktivt. Nu orkar jag hålla igång och vara glad hela dagen!
Jag älskar mina dagliga morgonpromenader till jobbet och 16-timmarsfastan gick väldigt lätt att komma in i och har inte påverkat min prestation annat än positivt!

2 Var projektet komplicerat att genomföra?

Inte alls! Man får kostschema och träningsschema att följa. Har man viljan och beslutsamheten så får man resultaten - snabbt!

3 Hur har du lyckats upprätthålla dina resultat?

Jag håller fortfarande på att gå ner och närmar mig nu -15 kg. 

4 Vad har du lärt dig under projektet?

Att man kan äta sig mätt och ändå minska i vikt. Att styrketräning gör underverk då jag tidigare bara tränade konditionsträning. 

5 Kände du att du fick den coachningen du behövde under projektets gång?

Jag fick coaching via mail då jag bor i Göteborg och inte i Stockholm. Det går hur bra som helst att göra detta på distans. Har rest till Stockholm två gånger hittills men inte ens det är nödvändigt om man har svårt för att ta sig iväg. Men jag kan verkligen rekommendera att resa till Stockholm. Det blir liksom mer på riktigt att få träffa sin coach och få resultaten uppmätta och nedpräntade svart på vitt.

6 Kan alla oavsett ålder och mål delta i detta projekt?

Jag kan verkligen inte komma på något hinder.

Alla tidigare deltagare
Lee Baxter

I egenskap av egen proffskarriär samt målvaktstränare vet jag vikten av att man har tillgång till sin coach. Jag har jobbat med PT-Center över en tid med träning, kost och återhämtning.

Teamet på PT-Center är extremt drivna, seriösa och kompetenta och jag rekommenderar dem alla dagar i veckan.

/Lee Baxter, AIK Fotboll

Erica Borg

Jag kontaktade PT-Center då mina ryggbesvär hade gått över från att hindra min vardag till att hindra mig i min dressyrträning. Utöver rehabiliterande träning tog min Naprapat hänsyn till mina behov som ryttare, och hjälpte mig därmed även att välja övningar som stärker och hjälper mig i ridningen.

På kort tid märkte jag stor skillnad, och... Läs mer

Zandra Lunnebalk

Min resa från augusti till början av december gick jag ner från 63 kg till 53 kg. 10 kilo och 30 cm i midjan, tack vare det proffsiga teamet på PT-Center.

Teamet skräddarsydde kost och träningsschema utefter mina mål som jag ville uppnå. Jag upptäckte att man kunde träna muskler som jag knappt trodde fanns. Kosten var nog det minsta... Läs mer

Vad är PT23?

PT23 är Sveriges största projekt för dig som vill komma i toppform, både fysiskt och psykiskt. Vi tror på helheten och har genom åren hjälpt fler människor att komma i form än vad någon annan hittills har kunnat mäta sig med. Vi har valt ut några av landets främsta experter till vårt team bestående av personliga tränare, dietist, naprapat, fysioterapeut, styrketräningsinstruktör, massageterapeut och hälsocoach. Som deltagare i PT23 får du därmed bästa tänkbara hjälp och maximala resultat.

Läs mer om PT23

Resultat

Här finner du inspirerande bilder på ett urval av tidigare deltagare som visar upp sina resultat efter att de blivit hjälpta genom vårt projekt. Dessa resultat har deltagare som köpt paket ifrån oss lyckats åstadkomma eftersom vi då tagit ett helomfattande grepp om deras kost och träning. Observera att det givetvis går bra att köpa enskilda tjänster av oss såsom exempelvis ett kostschema, en fettmätning eller styckvis med PT-timmar men för att garantera resultat rekommenderar vi alla att ta del av våra paketerbjudananden.

Gå till resultat

Skicka in din ansökan

Efter att du skickat in din ansökan får du ett bekräftelse-mail inom 24h och ett besked om du blivit utvald inom några dagar. Har du frågor kan du alltid kontakta projektledare Felix på [email protected]

Förnamn *
Efternamn *
Email *
Telefon *
Ålder *
Kön
Stad
Vilket paket ansöker du till?
Varför vill du bli antagen till PT23? *
Ansökan är ej bindande. Blir du utvald till PT23 kommer du erbjudas en plats och denna är bindande om du väljer att delta. När du använder kontaktformuläret sparar PT23 dessa uppgifter för att senare kunna besvara dina frågor och synpunkter. När uppgifterna inte längre behövs tar vi bort dem.

0/100 platser tillsatta

1377 ansökningar inskickade

Senast uppdaterad 2022-12-05