PT23 51/100 platser tillsatta
PT23 Ansökan är öppen
Start Vad är PT23? Frågor & Svar Vårt Team Tidigare deltagare Före & Efter Vår verksamhet Personlig träning Kostrådgivning Naprapati Sjukgymnastik Rehabilitering Referenser Portal Ansök

Vad är PT23?

PT23 är Sveriges största projekt för dig som vill komma i toppform, både fysiskt och psykiskt.

Vi har valt ut några av landets främsta experter till vårt team bestående av personliga tränare, dietist, naprapat, fysioterapeut, styrketräningsinstruktör, massageterapeut, psykolog och hälsocoach. Som deltagare i PT23 får du därmed bästa tänkbara hjälp och maximala resultat. Alla våra coacher har i grunden en akademisk utbildning samt minst 10 års yrkeserfarenhet. Samtliga coacher har haft stora framgångar genom åren med sina beprövade metoder både i Sverige men även internationellt..

Som deltagare får du ta del av ett individuellt upplägg som är anpassat för dig och dina förutsättningar. Vår mångåriga erfarenhet och expertis gör att vi kan skräddarsy ett upplägg som passar alla oavsett behov och grundförutsättningar.

  • TRÄNING - En personlig tränare skräddarsyr ditt träningsschema så de funkar att träna hemma, ute eller på gym.
  • RÖRELSE - Stelhet och inskränkt rörlighet är något vår naprapat hjälper dig som deltagare med.
  • KOST - En dietist anpassar ditt kostupplägg så att du kan njuta av mat som både du och din familj mår bra av.
  • ÅTERHÄMTNING - Vi tror inte på 14 pass i veckan utan våra deltagare tränar inte mer än i snitt 3 gr vecka.
  • COACHING - För att lyckas med en livsförändring krävs stöd, pepp och individanpassad coaching.

Viktigast av allt för din framgång är helheten bestående av ett individuellt anpassat kostupplägg och ett träningsupplägg för optimal återhämtning/-resultat. Handlingsplanen som vi lägger upp tillsammans med leg. Naprapat, Lic. Personlig Tränare och leg. Dietist skräddarsys för just dina behov, mål och förutsättninga. Detta så att du lyckas med en livsstilsförändring som du kan leva med i många år framöver. Kunskap är idag gratis och tillgänglig för alla men svårigheten ligger oftast inte i att ta till sig kunskapen utan att praktisera och få resultat. Därför coachar vi dig under 6 månader, eller den tiden det tar för dig att få resultat och förändring på riktigt så att du kan nå nya nivåer med din träning, även efter att du avslutat ditt projekt med oss.

Aldrig mer kommer du behöva oroa dig över hur du ska lägga upp din träning eller kost på bästa sätt. Som deltagare i PT23 får du facit. Vi anpassar även dina scheman så att denna satsning passar i ditt liv och din vardag. Denna investering innebär helt enkelt en långsiktig och hållbar satsning på dig själv och din kropp.

På grund av hög efterfrågan samt att vi vill erbjuda högsta möjliga kvalité och service inom projektet är det endast 100 deltagare som erbjuds chansen att vara med i projektet. För att ansöka till en av platserna i PT23 eller om du har frågor kring projektet så skickar du ett mail till [email protected] eller använder formuläret här. I din ansökan skriver du kortfattat: varför du ansöker till projektet, vilka förutsättningar/behov du har, samt en motivering till varför just du bör bli en av de utvalda.

Efter att vi har mottagit din ansökan kommer vi att granska den och inom 24 timmar lämna besked om just du har blivit antagen. Förra året ansökte 3890 st personer men endast 100 st blev utvalda. Missa inte din chans - ANSÖK IDAG!

Sean Banan

Hösten 2011 var det dags för Bananen att se hård ut inför Melodifestivalen 2012. Förutom att jag hade problem med axeln så hade jag ingen erfarenhet heller inom teknisk träning.

Tack vare ett hårt tränings/kost-schema så gjorde PT-Center just den här bananen extremt hårdare och gladare. Efter Melodifestivalen bestämde jag mig för att... Läs mer

Jörgen Kruth

Inför min match mot Bob Sapp 2010 hjälpte Naprapaterna på PT-Center mig med töjning, stretching samt massage. Jag var stel i musklerna efter all träning och det blev mycket bättre. Vi jobbade även med en gammal axelskada.

Jag är mycket nöjd med vårat samarbete och kan varmt rekommendera dem.

/Jörgen Kruth

Fredrica

Jag blev rekommenderad att gå till PT-Center som ett första steg i en process att lägga om min träning. Jag ville träna tungt men pga att jag länge haft problem med min rygg hade otaliga tränare vägrat att låta mig träna tyngre styrketräning.

"Dina coremuskler är för svaga, du få ingen bra kontakt, din rygg kommer aldrig hålla..."
Läs mer

Se fler otroliga referenser som hjälpts av PT-Center. Samma team som hjälpt dessa personer kommer även hjälpa dig som deltagare i PT23.

Alla referenser

Skicka in din ansökan

Efter att du skickat in din ansökan får du ett bekräftelse-mail inom 24h och ett besked om du blivit utvald inom några dagar. Har du frågor kan du alltid kontakta projektledare Felix på [email protected]

Förnamn *
Efternamn *
Email *
Telefon *
Ålder *
Kön
Stad
Vilket paket ansöker du till?
Varför vill du bli antagen till PT23? *
Ansökan är ej bindande. Blir du utvald till PT23 kommer du erbjudas en plats och denna är bindande om du väljer att delta. När du använder kontaktformuläret sparar PT23 dessa uppgifter för att senare kunna besvara dina frågor och synpunkter. När uppgifterna inte längre behövs tar vi bort dem.

0/100 platser tillsatta

1377 ansökningar inskickade

Senast uppdaterad 2022-12-05