Om oss | PT-Center - Effektiv Personlig Träning

Om oss

PT-center är ett privat hälsocenter mitt på Östermalm i Stockholm där den senaste gymutrustningen och den högsta expertisen finns samlad på ett och samma ställe.

På PT-center arbetar personliga tränare, dietister, sjukgymnaster och naprapater sida vid sida för att du som kund ska få den bästa hjälpen.

Vi arbetar framförallt med livsstilsförändringar där vi utgår från individens målbild, förutsättningar och önskemål. Din personliga handlingsplan du får av oss kommer att vara utformad för att kunna fungera i din vardag och i din familjesituation. De övningar som kommer att ingå i ditt träningsschema kommer att tas fram utifrån din målsättning. Ditt kostschema kommer inte att baseras på förbud eller någon strikt diet som blir ohållbar i längden, utan vi fokuserar på bra mat i rätta mängder så att du får i dig allt du behöver för att må bra och få maximala resultat. Din personliga tränare och kostrådgivare använder beprövad kunskap och forskning när din personliga handlingsplan komponeras.

Vi på PT-center säljer resultat, resultat som ingen annan kan mäta sig med och vi gör det på ett alldeles säreget sätt. Vi använder oss inte av standardiserade mallar utan möter varje deltagare utifrån hens behov och förutsättningar. Vill du ha det bästa, effektivaste och mest individualiserade upplägget så krävs det både tid och engagemang från en dedikerad personlig tränare som lyssnar på dig - och det kan vi försäkra dig om att du får som kund på PT-center.